El resum del cinqué partit de lliga per al Sènior A.

El Sènior Preferent es veu superat per l'Ondara en l'últim instant

El partit del passat dissabte a Ondara va reproduir, de nou, les mateixes dificultats que va tindre el primer equip en anteriors temporades: lessions i falta d'efectius. Fins a quatre jugadors estan lessionats en estos moments i el CBG només va poder convocar a Xavi Soler i Jordi Llopis per tal de completar a vuit jugadors una convocatòria del tot insuficient com després es confirmaria.

El base Xavi Soler ens ha comentat:

El partit ja es podia preveure complicat perquè partiem amb diverses baixes a causa de lessions. L'equip visitant va arribar a possar-se 8 punts per dalt al tercer quart però aconseguirem reaccionar i arribar als minuts finals amb una certa ventatja de 5 punts.

La falta d'encert desde la linea de tir lliure juntament amb la mala presa de decisions als minuts finals, i un parell de bones accions de l'equip rival ens feia perdre un partit que, tot i que tinguerem moments en que la victòria semblava difícil, al final pareixia a la nostra butxaca.


Al acabar l'encontre li preguntàvem al pívot Carlos Serrano què pensava que li va faltar a l'equip per tal d'haver aconseguit la victòria:
 

Ens faltà intensitat i molta concentració. És evident que les lessions que estem patint ens estan afectant ja que portem tres setmanes sense poder entrenar com voldríem i ho estem notant als partits.

Esperem que la gent vaja recuperant-se i pugam tornar a agafar millors sensacions per afrontar els pròxims partits.


En la mateixa línia, el base/escorta Josep Úbeda es mostrava crític en acabar el partit.

Sobre jugar extremadament mal teníem el partit guanyat a falta d' 1'30", arrivant a un avantatge de sis punts, però els tirs lliures fallats i els triples de l'Ondara van fer que perguérem. Encara q no es excusa per perdre este partit, la falta de jugadors afecta molt al nostre equip, tant als partits com als entrenes.

Ací teniu la crònica que feia el nostre rival sobre el partit: Emocionant victòria front al CB Genovés.

En fi, a passar pàgina i felicitar al rival per la victòria que el situa igualat amb el nostre conjunt amb un récord (3-2) en la quarta posició al Grup "C" de la Preferent valenciana. De la resta de la jornada destacar la victòria de l'invicte CB Algemesí (4-0) que guanyà en la pista del NB Alcoi i el lideratge del Col·legi Alemany que es fa fort a la seua pista exterior.

Informació: Xavi Soler, Carlos Serrano i Josep Úbeda
Foto Arxiu: Edu Soler Boluda
Autor: basquetgenoves.com

Comentaris
Comentaris
Captcha