Aquest estiu torna el Bàsquet 3x3 Benèfic al Campus Maria Pina 2018 a benefici d'Aspromivise

Maria Pina tornarà a ser protagonista al Genovés junt al Club Bàsquet Genovés i APROMIVISE. No podia ser d’una altra manera, venint d’una persona com Maria Pina, en una finalitat benéfica, sempre tenint com objectiu altres col•lectius, en aquest cas les persones amb diversitat funcional.

En aquest cas, i dins del marc del CAMPUS MARIA PINA 2018, es celebrarà el 3x3 benèfic que torna al Genovés després de l'edició que es va celebrar al desembre de 2016. El 3x3 es centrarà en una competició que inclourà dos categories, una d’elles destinada a xiquetes i xiquets en categoria de minibàsquet i un segon dia per als que ja són infantils, cadets o júniors. Un acte en el que Maria entregarà a cada participant una samarreta i esmorzar.

 

Segons Maria Pina “és una activitat oberta a tots els xiquets i xiquetes que estimen aquest esport i que vullguen passar un matí amb altres amics. Per a mi és la major recompensa que podia tindre el treball diari, és algo molt emocionant”.


Aquest any, el 3x3 el disputaran jugadors i jugadores nascuts entre els anys 2000 i 2009 ambdos inclosos i es celebrarà durant tot el matí del divendres 6 de juliol. Gran matí d’esport, de companyerisme i de soilidaritat el que es viurà al Genovés durant el Campus Maria Pina 2018, i tot al costat d’una jugadora com Maria Pina, recent fitxada pel VALÈNCIA BASKET i jugadora internacional, una de les referents del bàsquet nacional. Maria representa una forma de ser jugador/a de bàsquet. El jugador de bàsquet no tan sols s’ha de dedicar a la vessant esportiva, altres aspectes de la persona també són molt importants per arribar lluny i ser considerat un mirall per als més menuts. I Maria, per a nosaltres com a club compleix tots eixos aspectes. El seu caràcter, la seua entrega, el seu carisma, però sobretot, el tipus de persona que és, la fan molt volguda. Tal i com defensem sempre en una de les frases que utilitzem del professor J.A. Del Rio, de segur que en el futur direm que estem orgullosos de conéixer a Maria Pina”.
 

La inscripció és de 5 euros per xiqueta o xiquet que participe i que aniran destinats íntegrament a ASPROMIVISE, associació amb la qual té un vincle especial després de participar en vàries activitats organitzades per aquest col•lectiu. El caràcter d'inclusió i el fet de sempre intentar mostrar les capacitats de tots i cadascuna de les persones que participen en competicions com aquestes és un fet important per intentar millorar la nostra societat

Per a poder apuntar-se cal enviar un correu a campusmariapina@gmail.com indicant el nom de l'equip, els noms dels jugadors/es (pot ser mixte) i les edats de naixement.

Un acte més que acompanya al C.B. Genovés, ASPROMIVISE i de nou de la mà de Maria Pina. Un luxe per al club i per al poble del Genovés que al voltant del bàsquet i d’una de les millors jugadores i persona que ha donat el bàsquet nacional tornarà a reunir a un gran nombre de menuts jugant a aquest esport, aquesta vegada amb una finalitat benèfica.

--> INSCRIPCIÓ CAMPUS MARIA PINA 2018

Autor: basquetgenoves.com
Foto: mariapina.es

Comentaris
Comentaris
Captcha