Antoni Mollà i Antonio Castillo ens conten com va ser

Arriba l'onzena!! Genovés Preferent 64 - Bàsquet Ondara 45

El Genovés Preferent suma i continua i ja té el seu onzè triomf consecutiu després de derrotar l'Ondara i "venjar-se" d'aquesta manera del que va passar en la primera volta allà (El Sènior Preferent es veu superat pel Ondara en l'últim instant).

La victòria dels de Quique va ser pràcticament idèntica pel que fa a marcador i joc a l'aconseguida la setmana passada a Oliva (44-63).


Aquesta setmana comptem amb el debut d'un debutant aquest any en l'equip, un jugador del planter com no podia ser d'altra manera al nostre club. Es tracta del base Antoni Mollà, jugador de Genovés Sènior Zonal, que va acudir a la convocatòria de Quique per tercera vegada en la temporada. Antoni ens explicava:
 

    Ja des del principi del partit, vam començar amb bona intensitat i gràcies a la bona actuació de Carlos i Angel "KittyKiller" vam aconseguir acabar el quart amb 11 dalt.

    En el segon quart, no aconseguíem anar-nos molt més al marcador, fins que Caurín notó el "picorcito" i va ficar 3 triples en 3 atacs consecutius per concloure la primera meitat i ens vam posar + 20.

    A la segona meitat, comptàvem amb un jugador menys, Diego Terol, que va haver de marxar. Però encara amb això i que el partit hi va haver un moment que es va escalfar, xiulant alguna tècnica i faltes a tots dos equips, vam aconseguir mantindre la diferència en el marcador fins al final del partit i vam acabar 64-45.Antonio Castillo ens explicava algunes de les claus per les quals creu que l'equip està tan bé:
 

    Bé, a part de les patinadores de l'escola de Villanueva (o de Castelló ... a mi em dóna el mateix), jo destacaria el bon moment de "Balboa" Herència i de Ube, encara que sempre tinc la sensació que pot donar més.

    També el bon moviment de pilota i la solidesa en defensa. Estem permetent menys de 50 punts per partit i això es nota molt sobretot quan jugues fora.


Així doncs els nostres fan els deures i segueixen al capdavant de la classificació amb un balanç de 14-3, el mateix que té el Col·legi Alemany i el Misana Alberic que va aconseguir derrotar el Moixent encara que no superar el basketaverage en el què va ser el gran duel de la jornada.

Ara arriba el moment de la veritat: dos partits contra dos grans rivals com són Moixent i Alberic i en els quals es pot decidir gran part de les opcions de l'equip de continuar al capdavantt de la classificació. La setmana que ve tocava jugar a Moixent però el partit està ajornat ja que "els guerrers" disputen la Copa Preferent. Després arribarà la setmana del Torneig Nacional Cadet i també tocarà canviar el partit a casa davant el Misana Alberic.


Autor: Antoni Mollà i Antonio Castillo
Foto: CBG
Edició: basquetgenoves.com
Comentaris
Comentaris
Captcha