"Autonòmica is not preferent": desplaçament del Genovés Autonòmic a Patraix (València)

Categories: Sèniors Etiquetas: Antonio Castillo, Prèvia, CB Petraher
Arriba la tercera jornada de lliga a les competicions federades i el Genovés Autonòmic tractarà de'estrenar el casiller de victòries. En els dos partits anteriors l'equip ha eixit a pista massa relaxat i després la remuntada no ha sigut possible ni a Tabernes Blanques ni la setmana passada a casa davant el Torrent.

En principi, el tècnic Quique Orts podrà contar amb tots els seus efectius, d'aquesta manera Ximo, Diego i Carlos tornen a l'equip per a disputar dissabte en horari poc freqüent (20 hrs !) un nou partit davant un equip i un club, al qual encara no ens hem enfrontat mai.

Petraher, paraula d'orige musulmà que dona nom als primers habitatges i que després s'ha derivat en Patraix (actual barri de València) és ara un club de bàsquet de formació situat al sud de la capital del Túria. El seu primer equip, pròxim rival genovesí, ha començat la lliga molt bé 2/2, el primer victòria amb marcador curt sobre el Paterna i el segon, un increible partit en quant anotació i victòria a domicili a Enguera (90-95).

Antonio ens comentava:
 

Bé, com a breu comentari d'anar que tot i que el començament de la temporada no està sent tan bo en resultats, la moral de l'equip és alta perquè veiem que som capaços de competir.

Podem dir, parafrasejant algun eslogan de moda, que "Autonómica no és preferent", però tot i això, l'equip es troba bé i quan millorem un poc leixida, els resultats van a arribar.

A més, juguem a les 20:00 hrs, cosa que no resulta gens agradable, així que espere que només per això, seixim des del minut 0 per trencar el partit i donar-nos la satisfacció per fi no sols per competir, sinó també per guanyar.


Informació: Antonio Castillo
Autor: basquetgenoves.com
Foto: CBG
Comentaris
Comentaris
Captcha