Partit a Paterna contra l'equip situat al primer lloc de la classificació del grup

Bàsquet Paterna A 82 - 52 C.B.G. Infantil Roig

Categories: Infantils
RESUM :
Partit a Paterna contra l'equip situat al primer lloc de la classificació del grup i en el que'l marcador no reflecteix realment el que va passar realment al partit . La primera part va estar molt igualada , sis punts a favor dels Paterners i on el nostre equip va fer un bon joc tant en atac com en defensa . Peró dos parcials dolents, sobretot el 5é , on és va deixar de fer les coses bé , de nou el abús del bot de baló , provocà que l'equip de Paterna castigara les nostres errades i s'aprofitara de la seua gran superioriat física i agafara una renda de més de vint punts i que la mantingueren fins el final del partit .
En definitiva , massa diferencia al marcador per al que van fer els dos equips a la pista , peró que ens demostra que si és vol competir contra aquest tipus d'equips que ens superen fisicament , s'ha d'estar possat al partit durant els 40 minuts que dura tot el partit .  


PRÈVIA :
Partit contra el primer classificat del grup a Paterna i on l'equip tindrà que lluitar de valent per a poder competir contra l'equip Paterner .
Comentaris
Comentaris
Captcha