Campions 2013/2014 i comiat d'Abel Martí

CBG Júnior CAMPIONS !!!

Categories: Júniors

(...) El tercer quart fou més del mateix, però el Genovés ja no era el mateix dels primer 15 minuts. L'avantatge favorable de què disposaven féu baixar la intensitat dels jugadors. En atac hi havien errades sota cistella però la defensa i el baix percentatge en tirs de camp dels visitants, mantenien la superioritat en tots els aspectes. No obstant això poguérem gaudir de bones jugades del Sax, reconegudes inclòs pel nostre públic. D'aquest quart remarquem de nou el paper dels jugadors interiors i dels bases que de nou donaven joc, això­ com el paper de tots els jugadors en la pressió que ens atorgava una bona sembrada de fruits. Prop d'acabar-se el peri­ode el mí­ster va traure a Abel per acomiadar la temporada.

L'últim quart fou igual, que l'anterior, hi trobem un Genovés que, tot i el seu joc pausat, seguia superant a l'equip visitant qui no obstant, es va centrar una mica més en el partit. Cal destacar la participació de Miquel, Marc, Jordi i Antoni com a conductors de l'equip i anotadors exteriors en aquests 10 minuts i durant tot l'encontre. A la fi del xiulit ambdós equips es donaren la mà  amb esportivitat i el públic, que sempre ens ha acompanyat, tant en les victòries com en les derrotes, celebrà  amb els seus jugadors la lliga que tant s'havia disputat i la pujada de categoria. Enhorabona a tots dos contrincants.

 

Gràcies a tots per haver-nos fet campions amb el vostre suport i haver confiat en nosaltres des de les primeres jornades. L' assitència del públic ha sigut essencial per al triomf, això­ que aquest premi va per a vosaltres. En els moments més durs i crucials els vostres ànims des de la grada han fet possible aconseguir aquests resultats.

En aquestes vint jornades hem vist cares ben distintes del nostre equip ,com la derrota front el cinqué i la victòria contra el segon classificat. Hem assumit la total responsabilitat en les derrotes que, sense llevar mèrits als rivals, han sigut culpa nostra. Hi ha hagut moments de tensió entre els membres i moments de concentració i completa participació de tots, però sempre hem continuat endavant gràcies als esforços de Julio, Jose i Jaume des de la banqueta. Tant pares com jugadors i entrenadors hem sigut els artí­fexs d'açò, i els jugadors tenim motiu per sentir-nos orgullosos del que hem fet i de qui ens han acompanyat. Res més a dir solament que a base d'esforços, de crí­tiques constructives i de crits de l'entrenador ens haveu fet possible aconseguir i realitzar tot allò que hem aconseguit i que hem realitzat. Gràcies a tots i vull demanar-vos com a última cosa, que s'acomiadeu del mí­ster Julio que deixa d'entrenar (per motius laborals ) retirant-se  "en todo lo alto". A la fi podem dir ben alt que som CAMPIONS DE LLIGA TEMPORADA 2013/2014.

 

Si em permeteu m'agradaria personalitzar una miqueta, breument. Vull agrair en primer lloc el detall del nostre entrenador deixant-me jugar uns quants minuts i contribuir també a la victòria. Per motius de salut he hagut de deixar el bàsquet momentàniament però el detall del dissabte el guardaré sempre. Ha sigut un plaer per a mi jugar en aquest equip i dec donar les gràcies a tots els jugadors (Carles, Joel, Marc, Xavi, Jordi, Paco, Aaron, Eduard, Miquel, Antoni, Juanjo i Pablo ), als entrenadors ( Jose, Jaume i Julio) i a tot el públic. El vostre suport m'ha permés participar i dir alhora que m'haveu fet créixer com a persona i com a jugador. Moltes gràcies a tots i espere hageu gaudit de les cròniques i dels partits.

                                                                                   1,2,3...GENOVÉS !!!

Autor: Abel Martí

Comentaris
Comentaris
Captcha