El jugador de Vallada i ex del NB Xàtiva, fitxa pel Genovés

Carlos Úbeda fitxa pel Genovés Sénior Autonòmic

Categories: Sèniors Etiquetas: Carlos Úbeda
Gran reforç per al Genovés Sénior Masculí d'Autonòmica. L'aler Carlos Úbeda fitxa pel nostre club i es converteix en la primera de les incorporacions i, pot ser, no la única en aquesta recta final de la pretemporada.

El tècnic Quique Orts va parlar amb el jugador al final de l'estiu per tal de veure si podria incorporar-se a l'equip i el de Vallada va vore interessant poder ajudar a l'equip aquesta temporada. També el nostre pívot Carlos Serrano va ser important per a que Carlos Úbeda finalment es decidira per fitxar pel Genovés.

El nou aler blanc-i-blau s'incorpora al Genovés Autonòmic el qual serà el cinqué club pel que ha passat i ho farà procedent del NB Xàtiva on va jugar en categoria Autonòmica. Per tant un reforç de luxe que arriba amb vàries temporades d'experiència en aquesta categoria en la que jugarà de nou esta vegada amb el Genovés.
 

Currículum esportiu de Carlos Úbeda:

Temporades:
1999-2000 CB Montesa (infantil)
2000-2002 CB Xativa (cadet autonòmic)
2002-2004  CB Alginet (júnior autonòmic)
2004-2007 CB Alginet (sénior preferent/autonòmic)
2007-2011 CNB Xativa (sénior preferent/ autonòmic)
2012 BC Canals (sénior preferent)
2013-2016 CNB Xativa (sénior autonomic).

Títols
NB Xàtiva --> Campió Lliga Preferent dues edicions. Campió Lliga Autonòmica. Campió Trofeu Federació. Campió Lliga Valenciana.
BC Canals --> Campió Lliga Preferent.
CB Alginet --> Campió Trofeu Federació dues edicions
 

Com es considera Carlos com a jugador?

Em definiria com un jugador d'equip amb caràcter i molt competitiu, que li agrada treballar molt dur, carregar el rebot, defendre i amb un bon tir exterior que m'ha caracteritzat durant totes les meues temporades. Sempre he jugat de 2-3 pero quique vol que jugue de 3-4, ara físicament al ser gran jugaré de 3-4.
 

A qué aspira el CB Genovés?


Sincerament esperem fer un bon any, tenim un equip molt compacte que es nota que duen molts anys junts i hi ha molt bon ambient, pense que si treballem dur i clavem intensitat podem estar per la part alta de la classificació.

Jo cada dia em trobe millor els tirs comensen a entrar i a coneixer els companys cosa que es fonamental , la pretemporada esta anant molt bé i a poc a poc anem agafant el to físic.

Des del club li donem la benvinguda i li dessitgem tota la sort del món en la seua nova etapa com a jugador de bàsquet.

Autor: basquetgenoves.com
Comentaris
Comentaris
Captcha