El tècnic xativí no continuarà com a entrenador del sènior zonal després de tres temporades consecutives

Carta de comiat de Rafa Martínez

Categories: Club Etiquetas: Rafa Martínez
Hui ens arriba la carta que ha redactat Rafa Martínez i amb la qual vol expressar el seu agraïment al nostre club. Rafa s'acomiada de nosaltres per iniciar una nova etapa com a entrenador del primer equip del Club Bàsquet Misana Alberic . Des del C.B. Genovés volem agrair-li la dedicació , treball i esforç que ha dut a terme en benefici dels nostres jugadors.

Moltes gràcies Rafa, ja saps que esta es ta casa. Molta sort en la nova etapa.

Fa poc més de tres anys vaig vindre a entrenar el Sènior Zonal del nostre Club Bàsquet Genovés amb la il•lusió d'un xiquet. Ara que me'n vaig com a entrenador d'aquest club i veig tota eixa il•lusió multiplicada i convertida en sentiment, eixe que ens emportem tots els que tenim l'oportunitat de treballar en aquest Club.

Hui ha arribat un d'eixos dies on la paraula adéu, la intentes atenuar amb altres que no sonen tan fortes, com un fins després, ens veiem prompte.

Hui és uns d'eixos dies on he de deixar un equip i un club, el meu club, en el que he rigut, he patit, he disfrutat, he treballat...., en definitiva un lloc on HE VISCUT BÀSQUET.

Hui és un d'eixos dies on vols donar les gràcies a tots i cada un dels que pertanyeu al C.B. Genovés, gràcies a este meravellós club que m'ha permés formar-me com a entrenador.

Gràcies especialment per a tots aquells que han col•laborat amb mi durant aquest temps i als que m'han contagiat el sentiment de compromís per aquest Club i pel bàsquet de formació.

Evidentment vull donar unes gràcies especials i ressaltar que sempre estaré molt agraït a tots i cada un dels jugadors que han estat a la meua disposició. Gràcies xics per l'estima i respecte que hem tingut en la nostra relació. Han sigut tres temporades on he tingut la sort d'aprendre molt gràcies a vosaltres.

Disfrutar d'aquest esport i escoltar que sóc un més de vosaltres no té preu. Som un club d'un poble xicotet (en habitants) però un club gran, molt gran en bàsquet de formació.

Bé, m'acomiade de tots vosaltres...FINS ARA...y gràcies.

Autor: Rafa Martínez
Foto: CBG
Comentaris
David 27 agost 2016

Mucha suerte Rafa!! Y sobretodo a disfrutar de este juego. Bsts

Comentaris
Captcha