Jornada 18: Genovés VS Ondara

La Prèvia: CB Genovés Preferent - CB Ondara

Categories: Sèniors Etiquetas: Prèvia, Pep Llopis, CB Ondara
LA PRÈVIA:

Arriba la divuitena jornada de lliga amb la millor ratxa aconseguida fins ara per l'equip de Quique Orts de deu partits consecutius guanyats. L'últim en la pista de l'Oliva. El nostre rival, l'Ondara està en la vuitena plaça amb un balanç de 6-10 i ha perdut els seus tres últims compromisos. Tot i això les sensacions que té l'equip i el seu entrenador són bones després del partit que van perdre la setmana passada davant el Misana Alberic, tal i com s'entén llegint la crònica:

 

Crònica: Bàsquet Ondara VS Misana Alberic (jornada 17ª)

Com recordareu, el partit disputat en la primera volta a terres alacantines entre l'Ondara i el nostre Sénior Preferent va acabar amb derrota in-extremis i amb el nostre aler Joaquín Herencia expulsat i a més sancionat. Un mal sabor de boca que va deixar tocat als nostres tot i que, a poc a poc, vam saber eixir d'aquella minicrisis...
 

El Sènior es veu superat per l'Ondara en l'últim instant.


Arriba doncs un partit molt important per tal de continuar la ratxa i arribar en les millors condicions possibles al gran partit de la setmana pròxima a Moixent. Serà un partit davant Ondara extrany, ja que l'encontre es disputarà al pavelló Municipal de Villanova de Castelló, ja que el de Genovés no està disponible degut a que es celebren unes Jornades Esportives per a Cel·lebrar el Dia Mundial de les Cardiopaties Congènites.

A més el nostre conjunt presentarà algunes baixes i dubtes d'última hora perquè alguns jugadors han de cumplir amb compromisos laborals. Esperem que les baixes no es noten i els de Quique puguen "venjar-se" esportivament parlant, pel que va ocòrrer al partit d'anada.

L'Aler Pep Llopis és un dels jugadors que serà dubte i ens contava:

 

Jo no vaig jugar el partit de la primera volta però vaig jugar l'any pasat contra ells en el Senior Zonal i puc dir que és un equip jove que corre molt la pista i molt treballador.


Convocats:

---Bases: Sergio Kaurin, Josep Úbeda (dubte per motius laborals), Xavi Soler (partit amb el Júnior), Toni Mollà
---Alers: Pep Llopis (dubte per motius laborals), Jordi Soler, Joaquín Herencia
---Pívots: Antonio Castillo (no ha entrenat durant la setmana), Carlos Serrano, Àngel Monreal

Baixes: Diego Terol (motius laborals).


Informació: Pep Llopis, Quique Orts, Antonio Castillo
Foto: Edu Soler Boluda
Edició: basquetgenoves.com

Comentaris
Comentaris
Captcha