El primer equip va cumplir davant el NB Alcoi

Còmoda victòria del Genovés sobre l'Alcoi amb el debut de Diego Martínez

Categories: Sèniors
El conjunt de Quique Orts afrontava un partit en teoria assequible però que més d'una vegada pot arribar a convertir-se en un malson ja que el rival venia al Genovés sense haver aconseguit ninguna victòria en l'últim lloc de la classificació.

Els nostres venien d'una victòria importantíssima, una d'eixes que et dona motivació i energia extra per a afrontar els pròxims partits. Així les coses el conjunt blanc-i-blau es va conjurar per a eixir concentrat amb les mateixes baixes que la setmana passada: el pívot Emilio Cardona i l'aler Ximo Herencia. El Genovés també presentava una cara nova, la de l'Aler Pívot del Sènior Zonal Diego Martínez.

El primer quart acabà amb un parcial favorable (15-9) amb gran participació anotadora de Carlos Serrano que volia "posar les coses clares" des d'un principi.

I semblava que la cosa anava de "nous" en el sentit numèric de la paraula, ja que si en el primer periode en nostre "nou" Carlos Serrano fou el protagonista en anotació, en aquest segon parcial va ser el visitant Sanchis el que anotà ell solet 10 punts consecutius (6 d'ells des de la linia de tir lliure) per a deixar un apretat 27-26. En l'últim sospir abans d'anar als vestuaris, la pilota arribà al debutant Diego Martínez, qui anotà "sobre la bocina"!! (29-26).

En la represa, el Genovés incrementà el ritme defensiu i continuà tractant de córrer i anotar fàcil. Sergio Caurin iniciava el quart amb un bon triple que introduïa un magnífic quart anotador on tots els nostres jugadors aconseguiren veure cistella. (54-37).

Una vegada disipats tots els dubtes, el Sènior "A" tractà de no relaxar-se mentre que l'Alcoi mirava de no encaixar massa punts. El més important era mantenir el nivell competitiu per a afrontar els pròxims compromisos mentalitzats i tractar de protegir als jugadors més castigats físicament o als que acabaven d'eixir de lessions. (71-47) fou el resultat final que deixa al nostre Genovés 4rt amb 5 victòries i 3 derrotes.

El pròxim dissabte els de Quique tornen a jugar en casa i rebran al Joventut de Xàbia (2-6), el qual ve de caure a casa davant l'Alberic (58-67).


Al acabar el partit parlàvem amb el debutant Diego Martínez:

CBG: Hola Diego, benvingut a basquetgenoves.com, quina posició ocupes i com t'has trobat durant el partit?

 

Diego Martínez: Be, en el Sènior Zonal normalment jugue de pívot perquè som prou xicotets tots, en el A, al tindre a Carlos, Antonio i Àngel, vaig jugar per fora, puc jugar del que faja falta i lo que necessite Kike, al final del segon quart vaig fer el tir sobre la bocina, en l'unic baló que vaig tocar....jajajaja.

CBG: Enhorabona Diego. Et desitgem molts èxits en el teu equip.També vam poder parlar amb el base Josep Úbeda, qui ens va comentar:

Sabiem que era un rival a priori fluix pero si et descuides contra aquests equips, et poden guanyar i és que a la primera part al no jugar com sabem vam aplegar al descans molt igualats.

La segona part va ser completament diferent, ens vam posar les piles. Vam muntar la intensidad defensiva i en atac vam jugar més o menys bé, intentant correr al contratac i clavant balons dins.


També vam voler saber la opinió de Carlos Serrano només acabar el partit:
 

No hem començat molt bé en defensa pero en quan hem ajustat un poc i hem posat una marxa més ens hem anat fàcil.

L'Alcoi és un equip molt jove amb dos jugadors molt interessants.

 

Informació: Carlos Serrano, Diego Martínez i Josep Úbeda
Foto: Edu Soler Boluda
Autor: basquetgenoves.com
Comentaris
Comentaris
Captcha