Marc López ens conta la clara victòria del Junior sobre el Muro|Albaida

Còmoda victòria dels Juniors a l'estrena de la lliga

Gran crònica del partit Júnior la que ens porta el jugador Marc López, que analitza la primera victòria de la temporada. No vos pergau la frase que diu el míster al final de l'article.

L’equip Júnior (zonal) del Club Bàsquet Genovés, dirigits pels entrenadors Joan Moscardó i Antoni Soler va disputar el passat 08 d’Octubre el seu primer partit de lliga contra el Club Bàsquet Albaida-Muro. El partit es disputà al pavelló de Genovés a les 16:30 hores.

A l’inici de partit el nostre equip va començar bé, amb una gran anotació de punts i amb bona defensa però l’entrenador principal, (Joan) volia més joc, més atac. Finalment els primers deu minuts van acabar sent prou tranquils per als nostres jugadors deixant el marcador amb una diferència de 19 punts (26-7).
Al segon quart el nostre Júnior zonal es va relaxar un poc ofensivament i tan sols va sumar 19 punts en aquests 10 minuts, però defensivament vam continuar genials, i vam anar al descans del partit amb una gran diferència de 31 punts, (45-14).

DESCANS

Després de l'escalfament del descans hi es va dur a terme una petita xarrada de Joan als nostres jugadors demanant-los més esforç en l’atac i així va ser, en aquest temps els nostres jugador van sumar 31 punts més per al recompte total i es van relaxar una mica en la defensa perque el rival va encaixar quatre punts més que els anteriors quarts, (11). Finalment vam anar al quart final amb una diferència de 51 punts, (76-25).

A l’últim quart el nostre equip va augmentar un poc la defensa, però es va relaxar una mica ofensivament, així i tot, van fer la quantitat de 21 punts encaixant-nos sols 7 tot i que el partit el vam jugar sense el principals pívots. El partit va acabar amb el resultat final de (97-32).

 

Actualment l’equip Júnior és segon a la classificació. Cal recordar la gran frase del mister Joan que diu “Siguem un gran equip, el que ocorre és que siguem un poc camaleonics”. Per últim donar anims al pivot Jose Cardona que està passant per una xicoteta lessió i recordar que el pròxim partit és el dia 15/10/2016 vs Picassent, (visitants).


A per la lliga!!!! 1, 2, 3….GENOVÉS!!!!                         

Autor: Marc Lopez
Foto: Edu Revert
Comentaris
Comentaris
Captcha