Serà la dècima presència dels catalans

Delfos EBCB Cornellà presenta el seu equip per al XVé Torneig Nacional Aleví del Genovés 2017

Ja portem quinze edicions d’un Torneig que, una vegada més, pretén oferir el millor bàsquet de formació a tots els aficionats a aquest esport del Genovés, de les comarques veïnes i a tots aquells vinguts de tot arreu que vulguen gaudir d’un bàsquet de gran nivell.
 

L’equip del Delfos EBCB Cornellà ja ha presentat el seu equip, i ho farà amb un planter de 11 jugadors, que seran els que competiran al llarg del Torneig. És un equip format en la pedrera de l’equip català. Entre les seues files compta amb Eric Estepa i Roger Fàbrega que han format part del plater de la selecció catalana aleví que ha quedat en tercer lloc en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques celebrat a Cadis.

El seu entrenador, Àlex Navarro ja és un clàssic als tornejos del Genovés, forma part de la història viva del torneig mini i intentarà conduir de nou al CB Cornellà a una final que no arriba des de fa quatre edicions. Una cantera, la del CB Cornellà, que sempre competeix a nivell estatal i és un bressol on sempre acudeix la selecció catalana. Bon planter per a un torneig que cada any intenta portar equips que oforisquen un bon espectacle per a tots aquells que estimem el bàsquet.


Ja queda menys per veure un equip que estem segurs serà una de les sensacions del torneig, equip que de segur li donarà un toc diferent a aquest torneig i que oferirà el millor bàsquet de la categoria que es pot veure a la nostra comarca i, pensem que també, més enllà de l’àmbit basquetbolístic valencià.

Els dies 24 i 25 de juny són les dates marcades per a veure jugar al Delfos EBCB Cornellà junt a, València B.C., Joventut de Badalona, Acadèmia Víctor Claver, CB Saragossa El Olivar i C.B. Genovés.

 

Pàgina web del XVé Torneig Nacional Aleví del Genovés 2017

Planter del Delfos EBCB Cornellà


Autor: CBG
Foto: CB Cornellà
Edició: basquetgenoves.com
Comentaris
Comentaris
Captcha