El resum del partit a Benimaclet

Derrota del Genovés Autonòmic a la pista del Claret Benimaclet

El cinquè partit de la temporada per als de la costera, el disputat el passat diumenge a València davant un Claret (3-1) que es presentava com un rival de consideració.

De nou hem tingut que concórrer al partit amb moltes baixes, ja siga per motius personals, per lessions o per circumstàncies desconegudes per qui escriu, el cas és que ens presentem amb set jugadors, més José, que va arribar tard per tenir un altre partit amb l'equip al que entrena.

Amb aquest panorama, comencem l'encontre amb la posada en escena habitual de tots els equips de la categoria, pressió a tot el camp i ritme elevat. Malgrat això i un avantatge local inicial de 10 punts, el Genovés va superar gràcies al treball d'Ángel i Serrano per dins i d'Ube per fora.
L'avantatge local es mantenia estable però el joc es va equilibrar progressivament, a mesura que el Genovés va trobar als seus homes interiors, que a poc a poc es van imposar malgrat que vam arribar al descans amb un inquietant (-10).
 

En el tercer quart l'encontre va canviar radicalment, Serrano va agafar el seu fusell i va començar a machacar l'aro rival de totes les formes i des de totes les distàncies possibles, però l'equip de casa es mantenia a flot gràcies a les canastes en transició, que és l'autèntic taló d'Aquiles de la Costera.


Amb -4, l'últim quart prometia ser apasionant, però de nou ens trobem amb la mateixa situació dels últims partits, on malgrat competir d'igual a igual amb el rival, el Genovés no va poder posar-se per davant en cap moment, perquè senzillament els de casa van fallar menys.

El -9 final no deixa de ser una anècdota, ja que les últimes possessions es van traduir en fracassos visitants, contestades per tirs lliures dels locals provinents de faltes no del tot necessàries.

La sensació final no és bona, el cert és que el Genovés va poder fer més i que va merèixer més, però segueix tenint que suportar un ritme inadequat, massa pèrdues de pilota i massa falta de tirs lliures. Si al final es milloren aquests xicotets detalls, la millora dels resultats serà evident.

Esperem que aquest cap de setmana, el partit contra El Pilar supose un punt d'inflexió que comença a ser necessari perquè estem en alerta groga.

Autor: Antonio Castillo
Foto: CBG
Comentaris
Comentaris
Captcha