Jose Llopis i Antonio Castillo ens comenten el que va ocòrrer davant Moixent.

Derrota del Sènior Preferent davant un sòlid Moixent

El passat dissabte es va disputar la sisena jornada de lliga per al Sènior Preferent on li tocava rebre al San Pedro Moixent just quan acabava de col·locar-se líder del grup "C" després de véncer al que era fins aleshores primer classificat invicte, el Misana Alberic.

Com ja contàvem en la prèvia, entre lessionats i sancionat, Quique només va poder contar amb sis seniors: Antonio, Àngel, Carlos, Ube, David i Sergio, un junior habitual de les convacatòries: Xavi Soler i dos jugadors del Sènior Zonal: Jordi Llopis i Jose Llopis, qui disputava el seu segon encontre amb el primer equip després de debutar a Ondara.

Jose ens va contar:

Jose: Conforme estava l'equip no pensàvem que estaríem competint en tot moment. No ens em vam anar del partit en cap moment.


CBG: A nivell personal com et vas trobar?
 

Jose: Em vaig trobar prou bé, la veritat que físicament em vaig notar molt còmode durant tot l'encontre.


CBG: L'equip està patint, de nou, moltes baixes i l'ajuda dels jugadors de la pedrera és fonamental...

Jose: Clar que sí, ahí estarem quan pugam.


Al acabar el partit vam tindre l'oportunitat de parlar amb Antonio Castillo...
 

Antonio: Bé. No és un bon moment però no estiguem descontents. Amb tots els problemes que estem tenint hem plantat cara i hem estat en el partit. La diferència final tampoc reflecteix el que ha estat el partit, hem estat pràcticament tot el partit en -6 o -8.

Aquesta vegada ells han sigut millors, però no ens farem mal amb això, és una pena, però amb l'equip complet haguéguerem pogut amb ells i això que els joves ho han fet de categoria.


CBG: Ens alegrem Antonio, si la gent jove arriba amb il·lusió i ganes i vosaltres manteniu el nivell competitiu més l'experiència que teniu, pot ser una bona fórmula per eixir d'aquesta situació.

Antonio: Home, es que això és el més important. Hui ha estat un bon partit, ells han sigut millors però ni molt menys són invencibles. Perdre així no és agradable però, al menys, no et quedes fastidiat com en el partit a Ondara.


Finalment derrota 67-81, felicitar al rival per la victòria i ara ja és hora de pensar en el següent partit que serà el pròxim dissabte (17:30) a Alberic davant un altre rival cridat a estar dalt en la classificació al llarg de la temporada. Un equip amb qualitat i experiència i a més entrenat pel nostre amic Rafa Martínez, qui va entrenar al Sènior Zonal la temporada passada.

Informació: Antonio Castillo i Jose Llopis
Foto: Edu Soler Boluda
Autor: basquetgenoves.com
Comentaris
Comentaris
Captcha