Com arriben els dos equips a la 17ª jornada de lliga?

Desplaçament del Genovés Preferent a la complicada pista del Bàsquet Oliva

Categories: Sèniors Etiquetas: Carlos Serrano, Quique Orts, Prèvia, CB Oliva
El Genovés Preferent arriba a la 17ª jornada de lliga, en el millor moment de forma de tota la temporada amb un récord de nou victòries consecutives i bones sensacions de joc de tots els jugadors que, com ens deia el capità Diego Terol, han après ha conservar la calma en els moments complicats i sembla que cadascú sap bé el rol que ha de seguir per a ajudar l'equip en cada moment.

L'Oliva, tot i portar dos derrotes consecutives i estar penúltim en la classificació, combina jugadors veterans i joves intentant sempre competir al màxim possible. Tal i com ens deia el nostre tècnic Quique Orts,

 

l'Oliva possiblement és el rival que més ens ha complicat a casa sense contar al San Pedro Moixent, que és l'únic rival que ha aconseguit guanyar-nos a casa.


Així doncs el partit a Oliva serà complicat i l'equip haurà d'estar concentrat des del primer minut de joc. En aquesta línea ell pívot Carlos Serrano ens apuntava que
 

l'Oliva sempre és un rival complicat i més a casa seua, però l'equip està en bona dinàmica.


A partir de les 16:00 hrs. estarem ben atents per veure si l'equip pot aconseguir la dècima victòria consecutiva i, al mateix temps, posar un poc de pressió a l'Alberic que jugarà més tard a Ondara i també al Col·legi Alemany i Moixent que jugaran els seus partis demà diumenge.

Autor: CBG
Foto: Edu Soler
Edició: basquetgenoves.com
Comentaris
Comentaris
Captcha