Jose ens conta les seues novetats en la pretemporada

Dies especials per a Jose Llopis

Categories: Club Etiquetas: Jose Llopis
En pocs dies, Jose Llopis Giménez està visquent uns moments molt especials dins el món de la cistella. Hem volgut saber de primera mà què va suposar per a ell tornar a jugar un partit de bàsquet després de quatre anys d'inactivitat per culpa d'una lessió i també quines sensacions va tindre en el primer partit com a primer entrenador de l'equip de minibàsquet Aleví Zonal.

Entrenar en minibàsquet:
 

La manera d'entrenar un equip de minibasquet, diría que es més senzilla. Tractes de donar-los unes ordres senzilles i clares, de forma que el que predomina en el joc és el 1x1. Tractes que juguen en equip, que no siguen egoistes i millorar aspectes individuals de cada xiquet, penetrar per l'esquerra, mirar el aro per a tirar, "un pase mes"...

És molt divertit entrenar amb xiquets, tots els dies et sorprenen i et trauen un somriure.


Jugar amb el Sènior Zonal:
 

Després de tant de temps, doncs no sé. Vaig eixir amb moltes ganes però és que com els músculs no me van, no estava molt còmoede a la pista.


Des del club ens alegrem molt de les seues dos noves etapes i li dessitgem que li vaja molt bé tant entrenant a xiquets com jugant al Sènior de Ricardo García.

Informació: Jose Llopis
Foto: CBG
Comentaris
Comentaris
Captcha