La Prèvia de l'últim partit de la primera volta

Duel per a seguir dalt: CB Genovés - CB Algemesí

Arriba l'últim partit de la primera volta, després d'aquest, el Genovés ja haurà jugat davant tots els rivals i ja es tindrà una idea de com són amb variacions, això segur, perquè la temporada es llarga i els equips també van evolucionant i fent els oportuns canvis.

El Genovés de Quique Orts porta una bona ratxa de +5, cinc victòries consecutives que li estan permetent estar en la part alta de la classificació a dues victòries del líder Moixent i a una del segon i tercer que són Alberic i Col·legi Alemany.

 

Una ratxa que s'està aconseguint malgrat les lessions i les absències obligades per compromisos laborals. A més hem de sumar l'acumulació en les cames de molts minuts i moltes temporades dels més veterans com Carlos Serrano i Joaquín Herencia que arrosseguen problemes al genoll i bessó respectivament i que seran dubte per a l'important partit davant l'Algemesí, un rival directe.

També serà dubte, tot i que probablement no siga de la partida, el base Josep Úbeda, el qual està atravessant un gran estat de forma i que va veure com sofria un esquinç el diumenge passat a Gandia.


Per tant, el conjunt de Genovés haurà de reforçar-se amb els jugadors de la cantera i esperar que la resta del planter mantinga el bon nivell de joc que estan demostrant per tal de treure endavant un partit que com esteu llegint no es presenta en el millor dels moments davant el CB Algemesí que tot i perdre els últims partits de lliga, voldran reaccionar el mes prompte possible per tal de no perdre el pols amb els rivals capdavanters.

Dissabte per la vesprada a les 18:30 hrs tindrà lloc aquest interesant duel de la categoria Preferent grup "C". Vos esperem per a animar, 1,2,3...GENOVÉS.


Foto muntatge: basquetgenoves.com
Comentaris
Comentaris
Captcha