El diumenge es disputarà la Final entre Zaragoza y Valencia

El Bàsquet Saragossa presenta la seua candidatura per a disputar el Torneig Nacional al imposar-se a la Penya i al València Basket

València Basket Club 74-80 Basket Saragossa


Els dos equips eixiren a la pista sabent que la seua presència a la gran final del Torneig Nacional Cadet estava assegurada. Era la primera vegada que succeïa això en el nostre torneig però ningú vol perdre i la victòria suposava un seriós avís o un toc d'atenció al teu rival.

Molt bon partit a on sempre han hagut xicotets avantatges per un i altre equip. El València va començar bé la primera part frenant les accions interiors del Saragossa, que buscava nodrir de pilotes a Pradilla, el qual va disputar pocs minuts. Però a la segona part, el tècnic Miguel Delgado el va treure més minuts i va protagonitzar accions d'enorme qualitat amb 2 + 1 després de revers i precioses assistències demostrant també la gran visió de joc que atresora.

El València no es va quedar enrere i va lluitar durant tot l'econtre arribant també a dominar el joc amb pressió i accions espectaculars a la contra. Serà capaç de "venjar-se" a la final de diumenge?

 

    CB Genovés Júnior 37-119 Joventut de Badalona


Tot i que el Joventut ja sabia que no podria disputar una final molts anys després, els homes de David Jimeno van eixir a competir i donar espectacle des del primer instant del xoc. David tractava d'animar, corregir i aconsellar als seus pupils durant el partit per intentar mantenir el ritme de competició fins al final de temporada.

El Genovés sortia sense un dels seus jugadors "franquícia" Xavi Soler però tractava d'imprimir velocitat al seu joc amb Andrés Llopis, Quique Revert i Josep Llopis entre d'altres. Cardona també va demostrar tenir bona munyica i lluitar el rebot a les torres catalanes: Doménech, Juárez ...


 

Joventut de Badalona 64-75 Basket Saragossa


Un altre gran partit el que hem vist en on els dos es jugaven molt. A part de mesurar forces, el Joventut estava obligat a guanyar després de la derrota d'ahir. Els aragonesos han dominat el partit i han donat mostres del seu potencial tant defensiu com ofensiu.

Ha estat tot un espectacle veure com els dos equips corrien de cistella a cistella com si no hi hagués un demà, amb unes ganes tremendes per atacar amb alegria i donant espectacle. Com deia el nostre coordinador esportiu David Soler, un espectacle de pur bàsquet.

El Saragossa té un equip molt compensat tant en la línia exterior amb Garcia, Gràcia i Corrales entre d'altres i sobretot en la pintura amb Jaime Pradilla, qui demostra un enorme potencial i davant la Penya no ha estat una excepció.

 

    CB Genovés 23-136 València Basket Club


En el partit de dissabte a les 10 hrs, el València, com és lògic, s'ha imposat Clarament al nostre Junior i ha deixat clar des de l'inici que no venia a relaxar-se i volia estar en "mode alta competició" pressionant i sortint a la contra amb bones combinacions col·lectives i individuals. Això si, el seu tècnic, Ángel Cepeda ha repartit minuts equitativament entre tots els seus jugadors de manera que arribin a la Final de diumenge el més frescos possible.

El Genovés ha jugat sense complexos i tractant de sortir de la pressió que li proposava el València. Xavi Soler, Andrés Llopis, Josep Llopis o Quique Revert conduïen bé el pilota i protagonitzaven grans accions.

 

 

-- Resultats, classificació i fotos en la web del Torneig Nacional Cadet


Autor: basquetgenoves.com
Foto: lauraarroyo.com

Comentaris
Comentaris
Captcha