Jugarà per primera vegada en el Torneig que organitza el C.B. Genovés.

El Bàsquet Saragossa presenta el seu equip per al Torneig Nacional Cadet del Genovés

Jugarà per primera vegada en el Torneig que organitza el C.B. Genovés.

Ja portem catorze edicions d’un Torneig que, una vegada més, pretén oferir el millor Bàsquet de Formació a tots els aficionats a aquest esport del Genovés , de les comarques veïnes i a tots aquells vinguts de tot arreu que vulguen gaudir d’un bàsquet de gran nivell.

 

L’equip del Saragossa ja ha presentat el seu equip, i ho farà amb un planter de 12 jugadors ,que seran els que competiran al llarg del Torneig. És un equip format per jugadors, la gran majoria d’ells de la pròpia pedrera de l’equip aragonés. Des de fa anys, el treball de Luis Arbalejo en la cantera del Saragossa està donant els seus fruits. De fet l’equip que participara al Genovés compta entre les seues files a dos jugadors que actualment formen part de la selecció espanyola cadet. Javier Garcia i Jaime Pradilla dos jugadors que lluitaran amb els equips del Joventut, València i C.B. Genovés per un torneig en el que debuten. Un equip que ha aportat varis jugadors a la selecció aragonesa que en el passat campionat d’Espanya de seleccions ha quedat en tercer lloc. I en aquest campionat el pivot aragonés Jaime Pradilla ha quedat entre els jugadors més destacats. Per tant, un atractiu per acudir a veure un dels campionats de bàsquet de formació que ja porta 14 edicions.


Ja queda menys per veure un equip que estem segurs serà una de les sensacions del torneig, equip que de segur li donarà un toc diferent a aquest torneig i que oferirà el millor bàsquet de la categoria que es pot veure a la nostra comarca i, pensem que també, més enllà de l’àmbit basquetbolístic valencià.

Els dies 3, 4 i 5 de març són les dates marcades per a veure jugar al Bàsquet Saragossa junt als clàssics, València B.C., Joventut de Badalona i C.B. Genovés Júnior.

 

Pàgina Web del Torneig Nacional Cadet del Genovés


Autor: CBG
Foto: basketzaragoza.net
Edició: basquetgenoves.com
Comentaris
Comentaris
Captcha