El resum d'Antonio Castillo

El Genovés Autonòmic enceta l'any amb una nova victòria sobre l'Aldaia

Categories: Sèniors
El passat dissabte, el Genovés començava l'any rebent a l'Aldaia, un equip que venia amb dinàmica guanyadora amb tres victòries consecutives i que tenia el mateix balanç de victòries i derrotes que el nostre conjunt (4-8).

Però els nostres estan en un gran moment de forma, el millor fins el moment, i això ha permés als de Quique Orts aconseguir dos victòries consecutives per primera vegada en aquesta lliga.

El partit va ser jugat de poder a poder en un nou i interesantíssim partit en aquesta categoria d'Autonòmica, amb grans accions ofensives i sempre a una gran velocitat tot i que moltes vegades s'havia de parar un poc per tal de controlar el joc així com també el marcador. Al final, triomf per 78-72.

Rafa Martínez ens resumia:

Partit de poder a poder en el que ha guanyat la veterania del nostre equip en els moments finals del partit.

El pívot Antonio Castillo ens va comentar:

La veritat és que estem molt contents de com ens van anar les coses el dissabte.

Vam trencar la ratxa de l'Aldaia, que portava tres victòries consecutives i de pas vam guanyar dos partits seguits per primera vegada aquest any.

Acabem la primera volta a la zona mitjana, a un pas de la zona alta i a un pas de la zona baixa perquè si alguna cosa caracteritza a aquesta competició és la igualtat.

De fet, ahir el segon va perdre i la pista del cuer ... ten definitiva, "una locura".

Per la nostra part s'està notant la incorporació de David, la millora en el joc d'Ángel I l'aportació d'Herència.

Ube està fent una gran temporada i lo de Carlos Serrano sincerament no té qualificatiu. Ahir una altra exhibició ... i van unes quantes.

El pròxim dissabte comença la segona volta i ens visitarà el Tabernes Blanques, grandíssima oportunitat per a superar un nou rival directe i seguir escalant posicions.

Comentaris
Comentaris
Captcha