El Júnior Xavi Soler ens conta com va ser el partit

El Genovés guanya al Pego i es col·loca a una victòria dels líders

Categories: Sèniors Etiquetas: C.B. Pego, Resum - Crònica, Xavi Soler
Setena victòria consecutiva per als de Quique que suposa un pas molt important de cara a les aspiracions de l'equip de continuar en la part més alta de la classifiació. Col·legi Alemany, que protagonitzà un partidàs a la pista del Moixent és el nou líder empatat amb els "guerrers" i el Misana Alberic.

El jove base Xavi Soler ens conta com va ser la victòria dels nostres davant el Pego:


El passat dissabte 21 de gener el nostre Sènior Preferent s’enfrontava al  C.B. Pego, el vuitè del grup C de Preferent. Els visitants tenien més del doble de derrotes que els nostres, dada que no es veia gens reflectida en el seu nivell de joc ja que posseïen un gran poderiu, sobretot dins de la zona. A més l’equip local contava amb les baixes de Jose Llopis i David Tormo sumades a l’esgotament físic de Jordi Soler i Jose Llopis que acabaven de jugar un igualat partit amb el Sènior Zonal contra l’Albaida, el qual guanyaren per 6 punts.
 

L’equip local va eixir centrat en el partit conscient que fins i tot l’últim de la classificació pot posar les coses molt difícils si no es comença a treballar des del minut ú. Van acabar així els primers minuts amb una lleugera avantatge per al nostre club bàsquet Genovés. Aquesta xicoteta distància al marcador es va mantenir més o menys al llarg de tota  la primera part, destacar el buzzer-beater del base local Josep Úbeda.

Va ser al tercer quart on la distància es va agreujar a causa de dos tècniques consecutives pitades al Pego a causa de les protestes dirigides a l’arbitratge. A açò és van sumar tres bones accions al més pur estil Michael Jordan (dos cistelles i una boina) del nostre veterà Antonio que donaven una còmoda avantatge al marcador que va fer que l’equip de La Costera es relaxés.


Però el Pego encara no havia dit la seua última paraula, unes ràpides cistelles a falta de 5 minuts alertaven al nostre equip i li recordaven que el partit encara no s’havia acabat. Àgilment l’entrenador Quique Orts va demanar un temps mort per a posar fi a la ratxa anotadora de l’equip visitant i acabar així amb el xicotet ensurt.

Afegir que la derrota del C.D. San Pedro Moixent deixa al nostre C.B.Genovés com a l’equip amb millor ratxa de la lliga ja que no coneix la derrota des de fa 8 partits, esperem que continue així.


Autor: Xavi Soler
Foto: Edu Soler Boluda
Edició: basquetgenoves.com
Comentaris
Comentaris
Captcha