El Genovés no pot davant un sòlid CB Sueca en el debut de David Martínez

El passat diumenge el Genovés Sénior Autonòmic es presentava en casa del CB Sueca, rival situal en la part alta de la classificació amb només una derrota per cinc victòries, balanç exactament oposat al del nostre equip.

A més viatjàvem amb les importants baixes de Carlos Serrano, que es perdia el primer partit de la temporada, la ja coneguda de Joaquín Herencia, que continua recuperant-se dels seus problemes al genoll, tampoc comparegueren Carlos Úbeda, Diego Terol i Pep Llopis.

Sort que comptàvem amb un gran reforç, l'aler David Martínez Morant, aplegava per a reforçar una plantilla "tocada" per les absències. Amb David l'equip ja té les 12 fitxes disponibles i espera recuperar jugadors per a l'important partit de dissabte davant NB Paterna.

Però tornem al que va passar davant el Sueca, un equip entrenat per Raul Matoses, qui va ser company del nostre Center Serrano en la seua etapa amb l'equip de La Ribera Baixa en la categoria Nacional. Els "verds" es van mostrar com un equip compensat, amb qualitat i joventut i a poc a poc van anar superant al nostre Genovés que es veia superat també per la falta de rotacions (només dos canvis).
 

L'aler Joaquín Herencia ens contava el partit per al Twitter del club (@cbgenoves) al hashtag #SuecaGenovés

Rafa Martínez, ex entrenador al nostre club i pare del nou jugador David Martínez, també ens va ajudar enviant fotos i videos:

Video debut David Martínez

Video jugades Sueca - Genovés
 


Moltes gràcies als dos per haver-nos ajudar a contar-ho.

Autor: basquetgenoves.com
Informació fotos i videos: Rafa Martínez i Joaquín Herencia.

Comentaris
Comentaris
Captcha