Antoni Mollà ens conta com ho va veure

El Genovés Preferent conclou un magnífic récord de victòries a Moixent

El passat diumenge 19 de març, Sant Josep dia del pare, el Genovés Preferent posava punt i final a una magnífica ratxa de victòries al grup C amb un total de 13 triomfs consecutius i quatre mesos i dos dies de llarga imbatibilitat, la qual començava precisament després de perdre el 20 de novembre de 2016 a casa davant el San Pedro Moixent, el rival que tornava a guanyar-nos aquesta vegada a la seua pista.

Abans de parlar sobre el partit del passat diumenge (72-60), volem donar l'enhorabona a tot l'equip per aquesta magnífica i història ratxa que hem anat contant jornada a jornada gràcies a la col·laboració de tots els jugadors del primer equip i dels jugadors del Sénior Zonal i Júnior que han reforçat molt i molt bé així com també al míster Quique Orts, que ha sabut reconduir una situació que es va complicar a Ondara allà per mitat del mes de novembre de 2016.

Passant ja al partit a Moixent, vam parlar amb el jove base del Sénior Zonal, Antoni Mollà debutant enguany en el primer equip:

 

El partit va començar amb els dos equips molt desencertats, i no vam aconseguir anar-nos al marcador.

Va ser en el segon quart on vam aconseguir treure 10 punts d'avantatge amb una gran actuació de Ube. Tot i intentar mantenir-la, no vam saber sentenciar el partit.

Amb un gran desencert en la línia del tir lliure, durant el tercer quart ens van remuntar i van treure un avantatge de cinc punts que no vam poder contrarrestar.

També vam parlar amb el pívot Carlos Serrano que ens va contar que, a banda que no jugar un bon partit, pensa que l'actuació arbitral tampoc va tindre el seu millor dia i pot ser va condicionar el resultat final.

El també pívot i habitual col·laborador de la nostra web, Antonio Castillo es mostrava més autocrític amb l'equip:

 

La veritat és que era un mal dia per tenir un mal dia. Crec que vam fer el pitjor partit de l'any i amb diferència. Sense control del rebot i amb molt baixos percentatges sobretot en tirs lliures, la veritat és que haguera estat un miracle guanyar.

Crec que el partit el vam perdre nosaltres, però la vida segueix. Ara l'única cosa important és el Xàbia.


Quatre partits per acabar la lliga i quatre equips amb opcions de guanyar la lliga: Moixent, Col·legi Alemany, Genovés i Alberic tot i que Algemesí encara té opcions matemàtiques.

Aquest cap de setmana juguem dos partits: divendres a Xàbia i diumenge a casa davant Carcaixent. Dos partits que van costar molt de guanyar en la primera volta i una excel·lent oportunitat en cas de triomf per posar pressió a Moixent, Col·legi Alemany i Alberic.


Informació: Antoni Mollà, Carlos Serrano i Antonio Castillo
Foto arxiu: Guillermo Roig
Edició: basquetgenoves.com


 

Comentaris
Comentaris
Captcha