La crònica  d'Antonio Castillo

El Genovés Preferent tracta de posar pressió als seus rivals amb un nou triomf davant CSA Carcaixent

Categories: Sèniors Etiquetas: Antonio Castillo, CSA Carcaixent
Un partit més i el primer equip tracta de posar una poc de pressió a Misana Alberic i sobretot a Sant Pedro Moixent i Col·legi Alemany amb qui té perdut el basketaverage. Només ens queden dos partits per disputar i un cap de setmana en què els de Quique Orts descansaran, la qual cosa vindrà de perles perquè els jugadors amb més acumulació de minuts i "anys" ;-) puguen descansar i recuperar-se bé per a la recta absoluta final en què l'objectiu, és clar, passa per guanyar a casa el Gandia i després tractar de fer el mateix en el difícil desplaçament a Algemesí que tancarà la lliga 2016/2017.

Col·legi Alemany és l'únic equip que depèn d'ell mateix ja que, encara que amb el mateix nombre de victòries té guanyat el basketaverage a Moixent i Genovés. El té perdut davant Misana Alberic però si els de la capital guanyen els tres partits que li queden seran campions de lliga.

Passant al partit de diumenge passat, res es va paréixer al partit de la primera volta a on es va guanyar "in extremis".

Ací teniu la crònica d'Antonio Castillo:

Genovés 78-44 Carcaixent
 

Diumenge passat a la vesprada, dos dies després de superar el Xàbia, el Genovés s'enfrontava a un Carcaixent en ple canvi generacional.

 

    El partit en si no va tenir història, amb les baixes de Diego i Ube, substituïts en el quintet titular per Pep i Herència, l'eixida dels locals va ser una poc tímida, amb "Terminator" dominant no obstant el perímetre i amb un Serrano molt sòlid com sempre dins de la zona.Tot i això els locals no acabaven de carburar al gust de Kike, pel que va demanar el seu primer temps mort, després del qual un parcial de 14-0 va deixar el partit vist per a sentència.

Amb el partit sentenciat i sense pràcticament oposició, Kike es va limitar a moure la banqueta i a donar oportunitats a tots els seus jugadors, que van complir sense massa mal de cap amb un compromís que va vindre bé per recuperar sensacions de cara a les últimes jornades de lliga.

 

    Per part dels locals i a part de l'excel·lent rendiment d'Herència, destacar l'actuació del jugador del planter Xavi, que malgrat els seus problemes estomacals, va fer un partit meritori i dels "Jordis", els quals van tirar de l'equip en un sentit literal i des de qualsevol posició.Per part del Carcaixent, destacar l'actuació dels seus jugadors joves, alguns en edat juvenil, que van posar ritme i ganes i dels que espero, com a ex jugador de Carcaixent, que amb el temps tornen a l'equip al nivell que li correspon.

Autor: Antonio Castillo
Foto arxiu: Guillermo Roig
Edició: basquetgenoves.com
Comentaris
Comentaris
Captcha