Els pívots dels dos equips ens conten com es presenta el duel

El Genovés recupera efectius per al partit a Cocentaina

El Genovés juga el diumenge un nou partit de lliga al Grup "C" de la Preferent valenciana i ho farà a la pista del Iris Contestano de la localitat alacantina de Cocentaina. Si ens fixem en els últims partits, el nostre rival no ha pogut aconseguir res positiu dels seus enfrontaments davant els equips capdavanters (Moixent, Alberic i Col·legi Alemany) mentre que a casa aconseguí una còmoda victòria davant l'Ondara (70-50). Es tracta d'un rival que només ha perdut dos partits a casa aquesta temporada precisament davant dos dels co-líders (Col·legi Alemany i Alberic).

Li prenguntàvem al nostre pívot Carlos Serrano com ho veia:

 

Aquest diumenge intentarem allargar la bona dinàmica de victories que portem i lluitarem per aconseguir la octava consecutiva front a un equip  molt compensat com l'Iris Contestano. Crec q serà un partit en el que haurem d'estar molt centrats tant en atac com en defensa i aprofitar els nostres punts forts per endur-nos la victoria de Concentaina.


També hem pogut conéixer com es presenta el partit per al nostre rival gràcies al pívot contestà Juanjo Serrano:
 

Per a nosaltres es tracta d'un partit important, ja que se'ns han ajuntat molts partits contra rivals de dalt junts i tenim la necessitat de tornar a la línia de les victòries que vam aconseguir després de jugar a la primera volta contra vosaltres.

Arribem al partit amb moltes baixes, però amb les sensacions d'haver millorat en l'últim partit. Per a nosaltres és un partit que portem molt de temps en ment amb les ganes de jugar. Rivals com Genovés no hi ha tots els dies. Serà un partit on per segur donarem tot.

Antonio Castillo ens apuntava que el nostre equip recupera per a aquesta jornada a l'aler Pep Llopis, que de segur serà de gran ajuda per a l'equip en el difícil partit de diumenge a la vesprada (18:00 hrs).

Per tant, si no hi ha sorpreses d'última hora els convocats seran:

Bases: Xavi Soler, Sergio Kaurin, Josep Úbeda
Alers: Ximo Herencia, Diego Terol, Pep Llopis, Jose Llopis
Pívots: Carlos Serrano, Antonio Castillo, Àngel Monreal

 

---> Pàgina del CB Genovés Sénior Preferent

---> Què va passar en la primera volta?


Informació: Carlos Serrano,Juanjo Serrano i Antonio Castillo
Foto: Edu Soler Boluda
Edició: basquetgenoves.com

Comentaris
Comentaris
Captcha