Resum del segon partit de lliga per als homes de Joan Moscardó

El Júnior fa la "siesta" en Picassent

Dos de dos per als juniors que el passat dissabte disputaren el primer partit fora de casa. El seu tècnic ens contava així com ho va veure:

"El CBG Júnior jugava el segon partit de lliga i primer fora de casa, i ho feia a la pista del Club Basquet Picasent, partit que es va disputar Dissapte a les 16:00h.

L'equip local va començar molt enxufat en el partit, tot el contrari que els nostres, que eixiren dormint a jugar el partit amb molta passivitat defensiva i amb falta de ritme finalitzà el primer temps 14 - 8.

En el segon periode començàrem a entrar en el partit, sobretot en atac pero les carències defensives seguien fense notar, arribàrem al descans amb un 28 - 25.

 

El tercer temps començà igual i començàrem amb un parcial de 7 a 0, distanciant-se 10 punts però despertàrem a temps de la siesta i pujàrem l'intensitat en defensa recuperant balons i amb transicions ràpides conseguírem retallar la diferencia. 43-43.


A l'últim perdiode seguírem la mateixa intensitat en la que acabàrem el tercer temps, distanciant-nos 7 punts, pero el tir exterior del Picassent els permitia seguir en el partit pero les nombroses faltes començaren a passar factura l'equip local que sols tenia 8 jugadors, i els últims minuts va jugar amb 4 jugadors i ahí va ser on vàrem traure la diferència final de 7 punts. El desencert a la linea de tirs lliures no permitia sentenciar el partit ( 8 de 32 ).

Final del partit 53-60.

 

Tenim molt a treballar i seguir buscant el nostre ritme, començar el partit desde el escalfament i no donar tantes facilitats al rival, el pròxim partit serà dissabte 18:30h a la moteta davant el CB Anna. 1,2,3...GENOVÉS!!! ".


Autor: Joan Moscardó
Foto: Arxiu CBG
Comentaris
Comentaris
Captcha