El club pren la desició després de la reunió amb els jugadors de la setmana passada

El Sènior "A" jugarà en categoria Preferent en la temporada 2016/2017

Categories: Club

El primer equip Sènior Masculí disputarà la categoria Preferent de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana en la pròxima temporada 2016/2017.


Després de la reunió duta a terme fa unes setmanes i davant la impossibilitat de continuar en la categoria Autonòmica, el coordinador va comunicar a jugadors i entrenadors que l'equip hauria de competir en la categoria Preferent tal i com indicaven els resultats esportius de l'anterior temporada.

Així donç l'equip torna a aquesta categoria desprès d'haver disputat tres anys consecutius l'Autonòmica, un fet impensable per a un club d'un poble de menys de 3000 habitants on el més important és formar als jugadors de la pedrera.

Tant els jugadors com els entrenadors i membres de la junta directiva del club manifestaven la seua satisfacció per haver disputat estos anys la Categoria d'Autonòmica, fet que ha sigut tot un repte i que ha suposat un gran aprenentatge sobretot per als joves jugadors que venen jugant junts des de categoria minibàsquet. Per al C.B. Genovés ha sigut tot un luxe poder haver rebut a equips de clubs importants provinents de ciutats com València, Alacant o Elx per exemple i haver dut el nom del Genovés per tota la Comunitat.

En els pròxims dies donarem a conèixer els jugadors que formaran part de la plantilla i que tractaran, un any més, de competir al màxim nivell i perquè no, tornar l'equip a la màxima categoria que ha jugat.


Foto: FBCV
Comentaris
Comentaris
Captcha