L'equip taronja ha participat en totes les edicions del Torneig

El València Basket Club presenta el seu equip per al XVé Torneig Nacional Aleví del Genovés 2017

Els de la capital del Túria tornen una vegada més al torneig per competir amb els millors equips alevins de l’estat després de ser finalistes l’edició anterior.


El València B.C. jugarà per quinzé any consecutiu el Torneig que el C.B. Genovés organitza, en categoria Aleví. En totes les edicions ha participat, junt al C.B. Genovés en aquest Torneig que, any rere any, intenta portar als millors equips de la categoria. El València ha guanyat una vegada aquest torneig en les seues primeres edicions i la temporada anterior realitzà un dels millors tornejos i un nivell de joc poques vegades vist al torneig del Genovés. La resta dels Tornejos els han guanyat equips com el Joventut, el Cornellà o el Real Madrid. Per a aquestos equips, el nostre torneig va sent un “termòmetre”, de cara a la planificació dels seus equips infantils per a la propera temporada. Junt al València B.C., el Joventut ha estat també en totes les edicions d’aquest torneig de Minibàsquet.
 

És una bona oportunitat per veure a aquestos equips que compten amb jugadors que, de segur, en un futur estaran en els primers equips de la lliga ACB. Des de l’organització es comentava que “l’experiència de tots estos anys ha fet veure que és un campionat que dóna l’oportunitat de veure jugadors que en el futur no molt llunyà, es podrà presumir d’haver-los vist competir en categoria aleví, i poder comparar l’evolució d’ells i al mateix temps tindre el privilegi d’haver-los conegut en la seua etapa de formació. Qui anava a dir en el primer torneig que Jose Simeon, Albert Ventura, Nacho Llovet o Josep Franch serien referents en el nostre bàsquet. Doncs, el Genovés ha tingut el privilegi de veure-los quan encara tenien 12 anys i ja demostraven tot el seu potencial. O que el propi Guillem Vives estaria formant part del planter ACB del València BC i sent un dels referents en la consecució del títol ACB del València BC. I així altres noms propis que el Genovés ha tingut la sort de veure’ls córrer pel seu pavelló.


Una nova edició on l’equip de Paco Pardo de segur que donarà bones sensacions i lluitarà per oferir un nivell de bàsquet tal i com aquest entrenador l’entén. Un privilegi poder comptar no tan sols amb el propi València BC, sinó també amb un entrenador com Paco Pardo, referent en el món del minibàsquet i de tots aquells que els agrada aquest esport.

Els dies 23, 24 i 25de juny són les dates marcades per a veure jugar al VALÈNCIA BC junt a, C.B. Cornellà, Joventut de Badalona, Acadèmia Víctor Claver, EM El Olivar Saragossa i C.B. Genovés.

Autor: CBG
Foto: valenciabasket.com
Edició: basquetgenoves.com
Comentaris
Comentaris
Captcha