El Basket Saragossa s'imposa al Genovés Júnior

El València Basket s'imposa al Joventut de Badalona en el partit inaugural del Torneig Nacional Cadet 2017

València Basket Club 101 - 98 Joventut de Badalona


Impresionant partit el que hem pogut veure entre dos de les millors canteres del bàsquet estatal com són les de València Basket Club i Joventut de Badalona.

Com comentàvem amb membres de l'organització, ha sigut un partit amb una intensitat altíssima i un encert anotador que ha ratllat la perfecció amb penetracions i tirs exteriors amb molt d'encert per part de tots dos equips.

Ningun equip ha aconseguit una renda superior a 10 punts i la igualtat i l'emoció ha sigut la tònica habitual del partit amb accions espectaculars com les que han protagonitzat Pablo Murcia, Dani Perez, Álex Ortega, Aleix Haro, Oriol Cuadrado i un llarg etc.

En els instants finals el València ha aconseguit remuntar el marcador de manera espectacular amb triples i pressió asfixiant, la mateixa que també ha practicat la Penya durant tot l'encontre.

 

CB Genovés 59 - 115 Basket Zaragoza


Molta expectació teníem per veure el debut dels aragonesos amb l'espectacular carta de presentació que suposa tindre dos jugadores internacionals amb la selecció espanyola. Jaime Pradilla ha començat amb ganes rebotejant, passant, tirant i, per suposat, esmaixant i donant espectacle al nombrós públic assistent al Pavelló del Genovés.

Els nostres supermotivats, com sempre, perquè davant tenen rivals de molt de nivell alguns dels quals arribaran lluny en les seues carreres com a jugadors i perquè volen demostrar que ells també poden oferir un gran bàsquet. Gran direcció de joc de Xavi Soler, tot un expert al Torneig Nacional i de Quique Revert que demostrava la seua progressió. La resta dels nostres jugadors han demostrat moltes ganes per lluitar cada pilota i s'han vist boniques accions que han posat de peu a la grada com el triple de Andreu Gonzálvez, el qual ha patit una lessió al turmell al tercer quart quan intentava capturar un rebot i ha tingut que abandonar l'encontre.

El Saragossa, com es natural, ha reservat als jugadors importants i ha demostrat tenir una gran qualitat per part de tots els jugadors.

 

En la pàgina web del Torneig podràs veure els resultats, classificació i fotos.Autor: basquetgenoves.com
Foto: lauraarroyo.com
Comentaris
Comentaris
Captcha