El XIVé Torneig Nacional Cadet del Genovés ja té confirmat el seu calendari

Un partit tan atractiu com el Joventut Badalona - València Bàsquet obrirà el XIVé Torneig Nacional Cadet de Bàsquet. Un partit que juntarà a molts dels jugadors que han quedat com a segons i tercers classificats en el campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Per tant un partit molt atractiu per a tots aquells que els agrada el bàsquet de formació. I més encara després de veure els partits entre aquestos dos equips en les edicions anteriors.

Tot açò es sap després que ahir, el club confirmara els horaris dels partits de tot el torneig, on a més d’aquest enfrontament, la jornada inaugural donarà pas també al debut de l’equip local del C.B. Genovés davant un Bàsquet Saragossa que arriba al Genovés per primera vegada, i ho fa amb un equip amb clares aspiracions, no tan sols per a guanyar aquest torneig, sinó també arribar molt lluny en el Campionat d’Espanya de Clubs.

La maratoniana jornada del dissabte farà que es juguen 4 partits, dos en horari de matí i altres dos en horari de vesprada, i ja el diumenge els partits per al tercer i quart lloc i la gran final, que està prevista es jugue a les 12 del migdia.

Un torneig atractiu pels planters que hi participen i com no, pel format que aquest calendari de lliga tots contra tots es planteja. El primer cap de setmana de març, el millor bàsquet de la categoria estarà present un any més al Genovés.

CALENDARI:

DIVENDRES 3 DE MARÇ DE 2017

17’30 H. – VALÈNCIA BÀSKET CLUB– JOVENTUT DE BADALONA
19’15 H. – C.B. GENOVÉS JÚNIOR – TECNYCONTA BÁSKET ZARAGOZA
21’30 H. – Presentació al Museu de la Pilota

 

DISSABTE 4 DE MARÇ DE 2017

10’00 H. –.C.B. GENOVÉS JÚNIOR - VALÈNCIA BÀSKET CLUB
12’00 H. – JOVENTUT DE BADALONA–TECNYCONTA BÁSKET ZARAGOZA
 
17’15 H. – C.B. GENOVÉS JÚNIOR - JOVENTUT DE BADALONA
19’00 H. – VALÈNCIA BÀSKET CLUB – TECNYCONTA BÁSKET ZARAGOZA

 

DIUMENGE 5 DE MARÇ DE 2017

10’00 H. – 3er i 4t LLOC
12’00 H. – FINAL

--- PÀGINA WEB DEL TORNEIG ---


Autor: CBG
Foto: lauraarroyo.com
Edició: basquetgenoves.com
Comentaris
Comentaris
Captcha