Els Júniors de Jose Llopis pergueren en el gran duel de la jornada davant Moixent però continuen depenent d'ells mateixos per tal de revalidar el títol de lliga.

Els Júniors "cauen" davant el Moixent en el duel pel liderat

Categories: Júniors
El conjunt dirigit per Jose Llopis va caure derrotat davant el Moixent el passat divendres en el partit avançat a la jornada 24, que és la antepenúltima de la competició.
S'enfrontaven els dos equips més anotadors de la lliga: primer el Moixent (18-2) contra el segon el nostre CBG (18-1).

En el partit de la primera volta els nostres aconseguiren guanyar per tres punts de diferència, per tant el partit era crucial ja que els guerrers tenien l'oportunitat de guanyar i tractar de superar el basketaverage i els nostres podien haver superat al Moixent tenint en comte que tenen dos partits menys abans de jugar a Cocentaina diumenge.

El míster Jose ens comentava després del partit:

Vam jugar la primera part prou malament. No hi havia manera d'aconseguir cistelles fàcils al contraatac. A més a més la defensa no estava prou concentrada i es mostrava fluixa.

En el tercer quart vam jugar millor, vam millorar la defensa però el Moixent estigué molt encertat en els tirs. Nosaltres estiguérem rondant els deu punts de desavantatge.

En els últims minuts del partit els nostres donaren mostres evidents de cansanci i el nostre rival augmentà la diferència fins al marcador final (56-76).

Informació: Jose Llopis
Foto arxiu: Guillermo Roig

Comentaris
Comentaris
Captcha