Per primera vegada es van enfrontar els germans Jose i Jesús

Encontre especial entre els germans Llopis Giménez

La setmana passada va tindre lloc al nostre pavelló del Genovés un d'eixos encontres especials sobretot per als protagonistes però també per a tota la gent que els estima, i és que resulta que els germans Llopis Giménez, Jose i Jesús s'enfrontaven en partit oficial de lliga.

Per una banda Jose Llopis Giménez, jugador del CBG Sénior Zonal i per l'altra Jesús Llopis Giménez, el que fóra durant bastants temporades, malgrat la seua joventut, base del primer equip, i que va decidir penjar les botes momentàneament la temporada passada. El seu nou equip, EB L'Olleria qui en diverses ocasions insistiren (i qui no?) en contractar-lo per a jugar, finalment aconseguí l'ansiat sí de Jesús el passat Nadal:


Jesús: Al principi de temporada l'entrenador de l'Olleria, Adolfo, ja m'ho va comentar, però jo no volia juga. Despres en Nadal m'ho va tornar a dir i jo sabia que encara quedava per jugar un CBG - Olleria, en el pepsi center, I no vaig poder declinar l'oferta jajaja. La motivació de jugar contra els amics i sobretot contra Antoni i contra Jose.

Així doncs una nova etapa de Jesús com a jugador i primera en la que no juga defensant els colors del Genovés. Des d'ací li desitgem el millor per a ell i per al seu nou club, l'Escola de Bàsquet Olleria.

Per suposat, també volíem saber com va ser l'encontre i com ho va viure l'altre germà, el gran Jose Llopis, actual entrenador del Genovés Aleví Zonal:

 

Jose: El partit estava prou igualat. La primera part vam anar davant en el marcaor, entre 4 i 8 punts davant crec, pero al final del 2on quart ens vam desinflar un poc i vam acabar perdent d'un punt al descans.

L'eixida del tercer quart va ser roin i ens van agarrar un avantatge considerable, no recorde de quant, pero el meu germa va estar encertat en linea de tres, cosa que nosaltres no. Així i tot al minut 3 o 4 de l'ultim quart estavem a quatre punts, després ja no sé més... vaig anar a la dutxa.

 

Resulta que Jose, va patir una esquinç de grau dos al turmell restant pocs minuts per acabar l'encontre amb la lògica impotència de no poder ajudar als seus companys en el partit. Un partit que al final guanyaria l'Olleria (61-68).

Li vam preguntar a Jose si durant l'encontre va haver algun "pique" entre germans...

 

Es van picar més Jesús i Antoni, jajajajaja.


Autor: Jesús i Jose Llopis Giménez
Foto: Cintia Sanchis Torres
Edició: basquetgenoves.com

Comentaris
Comentaris
Captcha