Oportunitat per a veure la ACB a bon preu

Ens anem d'excursió a la Fonteta per a veure el València Basket - Joventut de Badalona

Categories: Club
"CLUBS A LA FONTETA": JORNADA 22 | 25 de Febrer de 2017 | 19:00h

VALENCIA BASKET – DIVINA SEGUROS JOVENTUT

El CBG en col·laboració amb el València Basket Club organitza una excursió a veure un partit del VALÈNCIA B.C. Una excursió en la que el nostre club tindrà una sèrie de privilegis abans i durant el partit.

Consisteix en unes jornades en les que el València BC vol mostrar als seus clubs vinculats les instal·lacions i estar més a prop del seu primer equip. Abans del partit ens ensenyaran el pavelló i el museu del club, i podrem fer-nos una foto amb tots els jugadors de l’equip ACB. A més després gaudirem d’un partit amb el Joventut de Badalona, en el qual juguen diversos jugadors que han passat pels nostres tornejos: Guillem Vives, Albert Ventura, Jose Ignacio Nogués, Alberto Abalde, Neno Dimitrijevic.... Al descans del partit entre el VBC i el Joventut, l’equip Prebenjamí del nostre club jugarà un partit d’exhibició.

 

Per a anar a aquesta activitat els jugadors cel CBG i acompanyants es podran apuntar a l’entrenador del seu equip el més prompte possible. El dijous dia 23 hem de donar un número aproximat de persones que han d’assistir.

El partit serà el proper DISSABTE dia 25 de Febrer a les 19.00 hrs. de la vesprada. No obstant s’haurà d’estar bastant abans per tot el que hem comentat.

L’hora per a estar en el pavelló de la Font de Sant Lluís a València la comunicarem amb antelació.

L’entrada del partit serà a un preu especial de 10 euros i haurem de fer la reserva a l’entrenador de l’equip del vostre xiquet/a. Pensem que és una bona oportunitat per veure bon bàsquet i a un preu accessible (les entrades en taquilla valen a 20-25 euros).


Autor: CBG
Foto: CBG | elespanol.com | encancha.es
Edició: basquetgenoves.com
Comentaris
Comentaris
Captcha