Coneix un poc més a David Tormo, jugador del Sènior Preferent

Entrevistem a David Tormo

Categories: Entrevistes Etiquetas: David Tormo
CBG: Hola David, benvingut a la web basquetgenoves.com
Què estàs fent actualment? (treballes, estudies…).

DAVID: Actualment estic estudiant un curs de seguretat privada.

CBG: Comencem l’entrevista: Quan i on vas néixer?

DAVID: Vaig nàixer a Genovés un 24 de Juliol del 1991, tot un homenet ja jajajaja.

CBG: A quina edat vas començar a jugar a bàsquet? Quins records guardes d’aquells primers dies d’entrenaments? Quin va ser el teu primer entrenador/a?

DAVID: Els meus inicis en el bàsquet recorde que foren als 8 anys, any en el que per primera vegada feien escola de bàsquet al Genovés i les nostres mares després de prendre la comunió ens van apuntar a mi i a alguns amics com Jesús, Jonatan......i molts més.
D’aquells primers entrenes recorde la falta de material, cosa que ens donava igual ho passàvem bé igualment, una gran anècdota que encara recordem a vegades era com jugàvem i entrenàvem ja que sols disposàvem de dues canastes i estaven enganxades a la pared per tant posàvem la porteria al mig per separarles i el partidet es convertia en tota una gesta, molt divertit jajajaj.
En els meus inicis recorde que els nostres entrenadors eren Salva i David tot i que també tinc records d'entrenar en Agustí i Juan tots ells antics jugadors del C.B Genovés.

CBG: Actualment en quin equip jugues i quina posició ocupes?

DAVID: En l’actualitat després de la mala anterior temporada el equip juga a la categoría preferent i jo actue com aler ajudant en el que puc jeje.

CBG: Com que eres un jugador 100% de la nostra cantera, ens podries dir per les categories en les que has passat i els records que tens d’aquelles temporades?

DAVID: Podria dir que he jugat en totes les categories i tinc mils de records pero destacaria sempre que ens juntàvem els de la generació 91/92 eixes temporades disfrutàvem i competíem en tots els pavellons erem com una xicoteta familia.

CBG: Què és el que més t’agrada del teu club?

DAVID: El que més m’agrada del meu club es com es porta l’escola com disfruten, riuen, corren i donen els seus primers passos els xiquets en el món del bàsquet tot un espectacle, convide a tothom a que ho vejen per ells mateixos.

CBG: Dins el món de la cistella, quins són els teus objectius presents i futurs?

DAVID:Els meus objectius són disfrutar d’aquest deport i dels meus companys tot el que puga i si pot ser quantes més victories millor perquè a qui no li agrada guanyar??? jajajajaja

CBG: Quin és el teu equip de bàsquet favorit? I quin/s jugadors/es són els que més t’agraden?

DAVID: El meu equip favorit es el Real Madrid desde menut i si tinc que destacar a un jugador diría que Andrés Nocioni per la seua garra i valentía jugant tot un exemple, pero també sempre m'he enamorat de la surda de Pete Mickeal antic jugador del F.C Barcelona.

CBG: Durant tots aquestos anys de bàsquet, segur que has viscut moltes anècdotes, ens podries contar alguna?

DAVID: Milers d'anècdotes jajajajaj, pero si tinguera que destacar una diria que la millor va ser una quan jugava a la cantera del “Pamesa Valéncia” en la que un company després de dutxar-se es preparava per a posar-se desodorant i ens vam donar compte que en realitat estava impregnant-se les axiles de laca i això va provocar grans rises al vestuari que duraren alguns mesos per no dir anys jajajajaaja.

CBG: Segur que ja no ha tornat a confondre desodorant i laca, jajajaja. A banda del bàsquet, quins altres esports t’agraden i sols seguir?

DAVID: Realment sóc un enganxat a tot tipus d'esports pero en l’actualitat estic seguint molt la pilota valenciana ja que els divendres nit fem partides entre amics i aficionats anomenades “Gastronights” on destacaria el bon rotllo i la amistat, vos convide a vindre.

CBG: Què bé s'apanya uno al Genovés, es pot fer de tot i a més en contacte amb l'esport autòcton.
T’agrada llegir? Quin és l’últim llibre que has llegit?

DAVID: La veritat que no sóc un lector constant pero sí que m’agrada llegir, si tinguera que destacar un llibre el diría “La metamorfosis” de Franz Kafka.

CBG: T’agrada el cinema? Quina és l’última pel·lícula que has vist? I quina és la teua pel·lícula favorita?

DAVID: M’encanta el cinema la veritat, l’última peli que he vist es la de “El renacido” en la que el protagonista es Leonardo Dicaprio, aconsellable, pel que fa a la meua peli favorita crec que qualsevol que jugue a bàsquet et diría “SPACE JAM” pel·lícula en la que hem vibrat tots de menuts veient a Michael Jordan

CBG: Sabem que des de la temporada passada estas començant a entrenar a equips de la pedrera, quins són els consells que li dius a un xiquet que acaba de començar a jugar?

DAVID: El meu consell es molt simple ganes d'aprendre i sobretot una cosa molt important.......DISFRUTAR!!!!

CBG: Bé David, moltes gràcies per participar en la web i per haver-nos dedicat el teu temps. Sempre és molt interessant conèixer com pensa un jugador del Genovés i criat al nostre club! Esperem les teues aportacions quan tingues temps i et desitgem molta sort en el futur.


Foto: David Tormo
Comentaris
Comentaris
Captcha