Primera edició d'aquesta Gala amb molts moments divertits i emocionants.

Gala Benèfica de l'Esport Campus Maria Pina

Categories: Campus Maria Pina Etiquetas: Maria Pina, Gala Benèfica
La gala de l’esport va ser a benefici d’ASPROMIVISE.

El passat divendres, el Campus Maria Pina va celebrar una Gala de l’Esport a l’Auditori Municipal del Genovés a benefici d’ASPROMIVISE.
Aquesta gala pretenia donar reconeixement a entitats i persones que sempre han estat volcades en iniciatives que envolten aquest Campus. “El Campus Maria Pina, no és un campus qualsevol, en algunes coses pot semblar que si. És
un campus, com molts altres en el que l’activitat principal és l’esport de la cistella. Diem com molts altres perquè sabem de l’exigència de la pròpia Maria Pina de fer les coses ben fetes, de donar-li nivell a cadascun dels entrenaments, dels exercicis o dels moments en els que s’està entrenant.
 

De tota manera, és un campus especial. Pocs campus ofereixen l’altra vessant, humana, solidària i on les vivències amb altre tipus de persones està present. Els valors que s’aprenen en el campus Maria Pina és un fet que val la pena experimentar, sobretot per als més menuts.


Ens atreviríem a dir, que:
 

amb el Campus Maria Pina els xiquets i xiquetes que participen d’ell acaben sent millors jugadors i jugadores, per suposat, però sobretot millors persones” comentaven des del C.B: Genovés una vegada acabat l’acte.


La Gala, dirigida per la pròpia Maria Pina, va estar focalitzada en reconèixer el treball de certes persones i entitats relacionades en el món de la cistella i vinculades a la pròpia Maria. Persones i entitats que amb el seu quefer col•laboren amb totes les iniciatives socials i esportives que la jugadora planteja. En aquest sentit, jugadors que han estat sempre al seu campus, membres del propi C.B. Genovés, a l’Ajuntament del Genovés per les facilitats que sempre posa a l’hora d’organitzar el campus, els entrenadors del campus, companyes seues d’equip, que aquest any s’han proclamat campiones de la Copa de la Reina amb el C.B. Conquero de Huelva, i sobretot, la part més emotiva de la nit va ser el reconeixement que es va fer als pares de la pròpia Maria Pina. Un exemple de gent dedicada a que la seua filla aconseguís els somnis que sempre ha perseguit.La Gala va comptar amb la presència dels jugadors i jugadores que participen en el campus, de tots els entrenadors del campus, de l’alcalde del Genovés, Pere Revert i membres de la Corporació Municipal, d’Amor Amorós, directora del Centre Ocupacional La Costera, membres del C.B. Genovés, jugadores en actiu de diferents clubs d’Europa com Rusó Bosch, Cristina Ouviña, Queralt Casas, Mariona Ortiz, Amelie Pochet, Eva Oliva, Elena Salcedo i Ana Belén Àlvaro, jugadora amb més internacionalitats amb la selecció espanyola absoluta.

Un acte ple d’esport, emocions, solidaritat i bon ambient.

C.B. Genovés

Comentaris
Comentaris
Captcha