El resum de l'últim partit a casa de la temporada.

Últimes vesprades de bàsquet: Genovés Preferent 65 - UPB Gandia 62

Últimes vesprades de bàsquet.

Últim partit a casa per als de Kike, que volien acomiadar-se de la temporada davant d'un Gandia, situat a la zona mitjana de la taula, i que per no jugar-se res, pareixia que havia vingut a passar la vesprada.

Res més lluny de la veritat. Gandia va resultar al final un equip aguerrit, intens i lluitador que va posar les coses molt difícils als nostres.

 

La vesprada començava amb l'informe mèdic carregadet de notícies. Antonio seguia amb les seues molèsties al turmell de la mateixa manera que Ube, Jose tornava pràcticament recuperat de l'esquinç, però afectat d'un problema de protuberàncies bòziques subdorsals que li impedien estar al màxim i finalment Joaquín s'unia al grup dels tocats, deixant a Kike en la tessitura de fer miracles amb la rotació.


A l'hora prevista es van iniciar les hostilitats amb un Genovés en la seua línia habitual. Serrano i Monreal sembraven el pànic a la zona rival i Pep i Diego aportaven aquest punt defensiu que normalment permet a l'equip trencar el partit des del primer quart.
 

Però aquesta vegada no anava a ser així. Sense acovardir-se gens ni miqueta, el Gandia responia amb una excel·lent lectura en atac i un gran encert en el tir exterior que deixaven un inquietant 19-19 al final del primer període.


El segon va seguir pel mateix camí, i tot i l'excel·lent aportació de "Terminator" i Ube, l'ímpetu visitant els va portar a prendre la iniciativa per anar-se'n amb un (+4) a la mitja part.
 

Després de la corresponent teràpia de grup al vestidor, recompostos i conjurats, els de casa van eixir en el tercer quart disposats a igualar almenys al Gandia en intensitat i força, el que els va portar a donar la volta al marcador però sense aconseguir avantatges significatius.


Amb tot per decidir i amb un Gandia aguantant les envestides de Monreal, Herència i Serrano, el partit va arribar als dos últims minuts de manera molt apretada, decidint-se al final (65-62), pel millor encert en els tirs lliures dels locals. Monreal, Kaurin i "The bus driver" van certificar des de la línia de 4,60 una victòria que va resultar sofrida fins a l'últim segon i que va deixar un rècord a casa d'11 victòries per 1 sola derrota.
 

Després del partit, ens vam enterar que el Col·legi Alemany havia perdut el seu partit a Pego, el que permet al Genovés dependre de si mateix per assolir la segona plaça de la Lliga i lluitar la primera fins a l'última jornada.

Veurem què passaLA PRÈVIA

Aquesta vesprada anem a jugar l'últim partit de la temporada a casa. Sembla que va ser ahir quan vam començar però aquesta ja se'ns en va.

 

Per aquesta vesprada són dubte Ube i Herència, que no han pogut entrenar amb total normalitat aquesta setmana. La resta de l'equip es troba en perfectes condicions per a un partit gens senzill davant un Gandia molt competitiu al qual es va superar amb moltes dificultats en la primera volta.

És també moment de comiats. Amb quasi totaL probabilitat, l'equip patirà un dràstic rejoveniment l'any que ve, així que és hora que els joves prenguen el relleu i la responsabilitat. Aprofite per desitjar-los la millor del les sorts. I sobretot que no ens troben a faltar.


Una salutació.

-- Qué va passar a la primera volta? 

Autor: Antonio Castillo
Foto arxiu: Guillermo Roig
Edició: basquetgenoves.com
Comentaris
Comentaris
Captcha