El tècnic ens resumeix l'evolució durant la temporada

Gran final de temporada per al Genovés Sénior Zonal de Ricardo Garcia

Categories: Sèniors Etiquetas: Ricardo Garcia, Resum - Crònica
Una vegada acabada la temporada, he de mostrar la meua satisfacció, després de 22 dures, pero gratificants jornades, considere que ha sigut una molt bona temporada.
 

Quan començàrem a fer la pretemporada, l'objectiu era clar, acabar la temporada sent un equip, un equip amb ganes d'anar setmana rere setmana amb actitud, disciplina i sobretot, ganes de guanyar i de pasar-ho bé, i sense dubte, ho considere complit.


La nostra primera meitat de la temporada fou mes be d'alt-i-baixos, guanyant partits contra Carlet, Muro, Anna y Carcaixent, alguns d'ells amb dificultats i marcadors ajustats, i perdent partits contra rivals que al llarg de la temporada han sigut directes amb nosaltres, com l'Olleria, contra qui hem perdut els dos enfrontaments i Canals, partit que hens va d'eixar molt tocats, amb la derrota i la l'essió d'Antoni.

La segona meitat de la temporada fou ben diferent, després de passar 11 partits amb pocs jugadors interiors, i patint molt baix la zona, vam aconseguir una nova aportacio a l'equip, Toni, que ens ha aportat una gran ajuda baix dels taulells.
 

Com deia, la segona meitat de la temporada fou ben diferent, guanyant partits molt importants, com són Canals, Muro, Enguera i Moixent. Foren partits molt durs i amb marcador molt ajustat, pero no podérem davant un C.B.G implacable desde la línea de tres punts i una actidud inmillorable. També destacar partits com la tornada a Anna i el partit de Carlet, on desplegàrem els millor moments de bàsquet d'aquesta temporada i on demostràrem que som un gran equip.


Per finalitzar, i com he dit abans, l'objectiu esta complit, ser un equip competent i competitiu, una vegada complit açò, el bàsquet és molt fàcil, sols queda jugar i passar-ho bé.

 Ara, una vegada acabada la temporada, hem decicit inscriurens a la copa federació, per fer un poc més llarga aquesta temporada, on intentarem incloure algun membre nou, i sobretot, seguir treballant, per a seguir creixent.

Autor: Ricardo Garcia
Fotos: Joan Moscardó
Edició: basquetgenoves.com
Comentaris
Comentaris
Captcha