Important victòria del CBG Júnior a la pista exterior de Petrer

Categories: Júniors
El darrer dissabte dia 5 de desembre el nostre equip junior se’n va anar a Petrer per a disputar el partit de la jornada número 9 de la lliga. Després d’arribar a punt de començar el partit i sense poder calfar molt l’equip va eixir a jugar al camp amb el capità Jordi Soler, Marc Lòpez, Pablo Roig, Guillem Dasí i Marc Hervás. Un camp exterior a Petrer i a 10 graus de temperatura els nostres jugador van eixir un poc gelats exceptuant el jugador número 23, Marc Hervás, qui al primer quart va anotar 17 punts.

Al primer quart a part de destacar les accions ofensives cal destacar un partit mes el treball defensiu els nostres jugadors deixant el marcador del primer temps en 12-29.

El segon quart va començar amb un parcial de 2-6 per als locals però gaudint una vegada mes de la defensa els nostres pugueren anar-se’n als vestidors amb un marcador de 25-57.

A pesar de la xarla, ja habitual, dels nostres entrenadors Jose Llopis i Ricardo García els jugadors tornaren a eixir al camp una vegada mes gelats a causa de les baixes temperatures. Açò provocà que els nostres no estigueren molt encertats de cara a la cistella, gracies també a la bona defensa de l’equip rival.

El tercer quart va acabar amb un parcial desfavorable per a l’equip junior amb un 15-12. Finalment l’últim temps del partit es va poder veure un joc molt igualat per part dels dos equips encara que s’hi veia l’esgotament dels dos equips per culpa de les baixes temperatures i l’esforç físic.

Al final el parcial del darrer temps fou un igualat 18-19. Finalment l’equip de Jose Llopis i Ricardo García aconseguí una còmoda victòria gràcies a la primera part del partit de 58-88. Cal destacar les actuacions primerament del jugador número 13, Pablo Roig amb 22 punts i del 23 del nostre equip Marc Hervás amb 27 punts.

Autor: Marc Hervàs
Foto: Guillermo Roig
Comentaris
Comentaris
Captcha