La crònica del partit a Cocentaina amb molts punts de vista

Un poquet tu i un altre poquet jo: Iris Contestano 51 - CB Genovés Preferent 73

Importantíssima victòria l'aconseguida diumenge passat a Cocentaina, en la qual probablement ha estat el millor partit disputat pel nostre Sènior Preferent.

Ací teniu la crònica que ens ha fet Antonio Castillo:


UNA POQUET TU I UN ALTRE POQUET JO (Iris contestano 51 - CB Genovés 73)

Perillosa eixida es plantejava per al Genovés el passat cap de setmana.

El Contestano només tenia una derrota més que els de Kike i havia deixat una bona impressió a la primera volta, el que donava a aquest partit una enorme importància de cara a la classificació que està molt ajustada per la part alta.

Els locals tenien molt clar que el més important era treure a Carlos "The King" Serrano del partit, així que el seu homònim, el Serrano de Cocentaina (no és un sobrenom, és que es diu així), es va esforçar molt en la feina, cosa que va deixar més llibertat entre d'altres a un inspirat Ube, que va proporcionar els primers avantatges en el marcador als blanc i blaus.

Mentre els Serrans lluitaven a mort per cada centímetre de la pista, Angel i Diego "Garbajosa" Terol, prenien el comandament de l'atac visitant, ben secundats per Kaurin, el que va permetre arribar al final del primer quart amb +12.

En el següent episodi i amb la segona unitat en pista, l'equip va apuntalar el seu joc al voltant de Ximix, qui una vegada i una altra aportava just el que es necessitava en cada moment, traient faltes, assistint, aconseguint bons tirs o donant el ritme més convenient a l'atac visitant.

És de destacar que malgrat la poca participació de Carlos en aquest quart, l'avantatge es va ampliar a +15, senyal del bon partit que el Genovés estava realitzat en el primer temps.

A la represa, un aguerrit Iris, va reduir l'avantatge al principi, però la bona defensa de Diego, Pep "The Warm" (sobrenom provisional) i Xavi "Pocket Doncic" Soler, van revertir la situació deixant un +20 que va suposar la definitiva rendició dels locals.

L'últim quart va ser un tranquil intercanvi de cistelles on els dos equips es van limitar a acabar la trobada en pau i harmonia, que és com ha de ser.

Cal destacar el bon partit general del Genovés i l'enorme profunditat de la seva inusualment plena banqueta, que va resultar ideal per preparar el partit del pròxim dissabte casa, contra el Col·legi Alemany, líder de la categoria.

De la situació de l'equip amb vista a aquest partit i de les característica del nostre rival, ja us informarà Kaurin.

També teníem el punt de vista del nostre rival gràcies a la col·laboració del pívot Juanjo Serrano (Iris Contestano):
 

Crec que en algun moment ens vam arribar a posar a 6 punts, però va faltar ganes i energia per seguir creient en la victòria.

La meva sensació és que no vam saber estar a l'altura concedint penetracions fàcils en els exteriors.

Moltes per col·laborar Juanjo, vos desitgem molta sort per al que queda de lliga.Per altra banda, el jove Aler Sénior de primer any Jordi Soler ho va veure així:
 

Ha estat un partit on a priori era una de les pistes on deuríem de patir ja que van sisens, i al principi ens ha costat ja que és un equip guerrer i amb gent amb prou altura. Pero hem sabut jugar-los bé i hem conseguit la victòria.


Per últim volíem saber com es va trobar el reaparegut Pep Llopis, que després de la seva llarga absència tornava a ajudar l'equip. Com t'has trobat?
 

Prou be, sobretot de cames, pensava q estaría mes lento ja que fea 2 mesos que no jugava i no tinc ritme de partit


Autor: Antonio Castillo
Informació: Juanjo Serrano, Jordi Soler i Pep Llopis
Foto: Edu Soler Boluda
Edició: basquetgenoves.com

Comentaris
Comentaris
Captcha