Què ha sigut de Jonatan Ordiñana?

Jonatan Ordiñana: de Genovés a Londres

Categories: Entrevistes
Hui fa quatre anys entrevistàvem a Jonatan, l'exjugador del C.B. Genovés Sènior. Fa unes setmanes ens vam posar en contacte amb ell per tal de veure com li van les coses i ens hem alegrat molt del que ens ha contat, esperem vos agrade.

"Al 2012 continuava al club i abans de començar el 3r any de carrera la meua parella i jo vam viatjar a Escòcia durant un mes per a aprendre anglès.

Al tornar començava la pretemporada i aquells meravellosos moments amb els companys d’equip gaudint de l’esport que ens agrada.


Acabant el 3r curs tocava viatge amb els companys de classe. Que millor manera de visitar el nord d’Espanya que alquilant una furgoneta, carregada de motxilles i tenda de campanya. Durant l’estiu de 2013 vaig treballar a una agència de viatges al centre de València.

Començava l’últim any de carrera, un any que no anava a ser fàcil, i amb ell les pràctiques, el Treball Fi de Grau i aquell pensament que et rodeja constantment de “quan acabe la carrera què faig?”. Al passar els exàmens de gener començaven els últims mesos de carrera totalment diferents. Al febrer vaig començar les pràctiques, prou nerviós, al millor lloc que m’haguera pogut tocar a una consultoria de màrqueting turístic a València (grande Juan!) i hi havia que fer aquell treball final de carrera. Sumant el pes de tot açò vaig començar a distanciar-me un poc del bàsquet. I com no, per a acabar l’últim any de carrera tocava viatge. Vam decidir evitar el típic viatge de fi de curs i recórrer una part d’Europa durant 13 dies i amb tren. Gran experiència la d’aquell Interrail amb els companys de la universitat.

A l’estiu de 2014 hi havia que plantejar-se que fer una vegada acabada la carrera. Junt amb la meua parella vam decidir mudar-nos a Barcelona i amb això deixar el club i el bàsquet. Allí vaig estudiar un màster per a especialitzar-me en la hoteleria i vaig treballar al departament de comptabilitat a un hotel de 5 estreles a Barcelona. A l’agost vam tornar a casa i ja tocava unes vacances en les que vam decidir mudar-nos a Anglaterra per millorar l’anglès. Així que en Octubre vam vindre al sud de Londres per a treballar en un hotel durant 6 mesos, jo al restaurant i la meua parella al departament de recursos humans. A finals d’abril em van canviar el contracte de temporal a fixe. Per la qual continuem vivint a Londres."Ací teniu l'entrevista que li vam fer fa quatre anys: Entrevistem a Jonatan Ordiñana

Autor i foto: Jonatan Ordiñana
Comentaris
Comentaris
Captcha