El resum amb Ube i Diego, la prèvia amb Castillo

Còmoda victòria a Xàbia amb una bona primera part per als de Quique Orts

El nostre primer equip disputa aquest cap de setmana dos dels quatre partits que li queden per disputar en aquesta lliga. No cal dir que davant l'enorme igualtat en que arriben els equips, estem obligats a no fallar i el primer dels compromisos no semblava el més assequible i sobretot després d'haver perdut diumenge passat davant Moixent (72-60) en un partit en el que d'haver guanyat haguérem seguit depenent de nosaltres mateixos.

Així doncs, com deia Antonio Castillo, tocava borrar el que havia passat a Moixent i pensar només en el Joventut Xàbia i així va passar. L'equip va eixir mentalitzat des del primer minut i va fer una primera meitat molt seriosa anant de menys a més. A més de mantenir el nivell defensiu que el converteix en el millor equip de la lliga en aquesta dada estadística, els blanc-i-blaus van confirmar la seua millora en atac anotant 41 punts i arribant al final del segon quart en un pràcticament definitiu (19-42).


Després només restava seguir dominant el partit sense relaxacions per sumar la dissetena victòria de lliga i tornar a ocupar la primera posició en la classificació encara que siga de manera provisional.

Parlàvem amb el base Josep Úbeda que ens comentava:

 

    Va ser un partit bastant assequible que controlem des del primer minut.

    En el tercer quart em vaig lesionar del turmell i no vaig poder acabar el partit.


    Des d'aquí li desitgem una ràpida recuperació per als partits que queden. Segons el mateix Josep, no podrà jugar diumenge a casa davant Carcaixent i espera poder estar per als dos compromisos que quedaran a Algemesí ia casa davant Gandia.

També vam parlar amb el capità Diego Terol que ens va comentar:

El partit va començar a un ritme baix. No aconseguíem trobar el ritme de partit que estàvem tenint. A més, la defensa tampoc era bona, ens manteníem massa oberts i no arribàvem les ajudes en les penetracions.

Després de 5 minuts vam aconseguir pujar una mica més el ritme i ajustar la defensa, fet que va provocar els primers avantatges en el marcador.

Durant el segon quart vam seguir amb el mateix ritme; bona defensa i prou bé en atac. Així que, pràcticament, vam sentenciar el partit al descans.

Després del descans vam baixar una mica el nivell de nou, tot i això, vam guanyar el quart i ampliàrem la distància.

Durant l'últim quart ens vam deixar anar i el Xàbia va baixar dels 20 punts de diferència. Hem de controlar aquestes coses. El partit no va perillar en cap moment, però durant aquest quart vam fer un mal joc.


Al final, partit guanyat en una pista on als de dalt els ha costat guanyar (si no recordo malament) i que serveix per posar una mica de pressió als rivals. Lamentar que Ube es va fer mal al turmell. Esperem que no siga res i estiga per al partit de diumenge.

- Què va passar a la primera volta davant Joventut Xàbia?

- Les cròniques del primer equip.


Informació: Josep Úbeda i Diego Terol
Fotomuntatge i edició: basquetgenoves.com


La prèvia d'Antonio Castillo:

Un bon amic practicant la boxa, em va comentar un dia que mai calia perdre temps en queixar-se quan reps un cop (el no usava normalment la paraula "cop"), perquè el següent ve de camí.

Diumenge passat no vam tenir un bon dia, però no podem fer ja res al respecte, així que aquesta setmana toca visitar un Xàbia al que ja cost de derrotar en la primera volta.

Són dubte per problemes físics Herència i Antonio, que no ha pogut entrenar en tota la setmana.

Quant a la resta de l'equip, tant la salut com la moral estan intactes i amb vista a reiniciar una nova ratxa, que ens permeti acabar la temporada de les millors sensacions.

La vida segueix. Així que allà anem

1,2,3 ... Genovés.

Autor: Antonio Castillo
Fotomuntatge: basquetgenoves.com
Edició: basquetgenovés.com
Comentaris
Comentaris
Captcha