El retorn: La prèvia del Tabernes Blanques - Genovés Sénior Autonòmic

Després d'una temporada horripilant que ens va costar la pèrdua de la categoria i un any triomfal i pràcticament perfecte en Preferent, tornem a Autonòmica, amb ànims renovats i alguns anyets de més.

L'equip conserva el bloc de l'any passat però acumulant una major experiència, de fet, en algun cas seria més exacte dir amb excessiva experiència, però sempre amb una irreductible il·lusió i moltes ganes de demostrar que el que "tuvo, retuvo".

 

La base de l'equip segueix girant al voltant de la consistència de "King" Serrano en el joc interior juntament amb Monreal i l'aportació exterior d'Herència, "The bus driver" Ube i de Pep. Per la seua part el nostre Capità Diego "El intangible" i Kaurin l'home del triple, han de portar el pes d'un equip que esperem rendisca encara millor que l'any passat.


Per la seua banda Jose "The Smoking Chicken" i els joves Jordi i Xavi hauran d'assumir noves responsabilitats i aportar competència i profunditat a una banqueta necessitat d'una rotació àmplia.
 

A més, aquest any s'incorporen dos nous jugadors, Carlos Úbeda (sense sobrenom de moment) i Nacho "Lonzo" Llácer. Amb ells tant el joc interior com el de perímetre guanya en capacitat física i anotadora donada la polivalència de tots dos, estem segurs que amb aquests jugadors l'equip va a fer un salt de qualitat en una lliga que pareix que va a ser igualada i dura .


Tot i que la pretemporada ha estat un autèntic fiasco, l'equip arriba en perfecte estat per afrontar la competició que es va a desenvolupar a la zona centre-sud de la província. El passat no importa i molt menys els resultats de setembre, l'estil de l'equip es manté i crec que serem competitius fins al final. Ara queda veure quin és el nivell dels nostres rivals.

Si som capaços d'entendre que cada victòria es construeix cuidant els xicotets detalls, fent bons bloquejos, ajudant, barallant les pilotes dividides, rebotejant, etc ... no només tindrem un any de bons resultats, sinó que també tindrem un any inoblidable.

Aquest dissabte comencem amb Tavernes Blanques, equip del qual no es té una altra referència que el nostre últim enfrontament fa dos anys. En aquell moment eren un dels equips que lluitaven per salvar-se, per la qual cosa desconeixem si han millorat o no, si l'entrenador segueix sent Félix Arrainz o no, si Ciris Felipo continua sent el seu patrocinador o no. Podem suposar que segueixen jugant al mateix pavelló i que l'equip vesteix de blau (això últim ho sabem perquè la Federació ens ho ha dit).

Esperem no obstant obtenir un millor resultat que l'obtingut fa dos anys, les circumstàncies del nostre equip són molt diferents perquè en aquella ocasió ens vam presentar amb quatre baixes per lesió (ens havia mirat un tort pel que pareix) i vam perdre només per 8 punts, així que afrontem el partit amb il·lusió i amb un poquet de ganes de revenja.

Finalment espere que tingam una bona temporada i que si encara has arribat a aquest punt estimat lector, espere que sàpigues valorar la dificultat de fer una prèvia sense tenir ni idea de a qui ens enfrontem dissabte.

Sort per a nosaltres.

Autor: Antonio Castillo
Foto: CBG
Comentaris
Comentaris
Captcha