La prèvia del partidàs entre Genovés i Col·legi Alemany a càrrec de Sergio Caurin

LA PRÈVIA: Genovés Preferent VS Col·legi Alemany

Arriba la jornada 16 i el calendari ens ha portat un autèntic partidàs per a donar la benvinguda al febrer de 2017. Ens visita el líder Col·legi Alemany, un dels tres rivals que ha aconseguit guanyar-nos durant la primera volta en un extrany partit a València. Una gran oportunitat d'aconseguir véncer a un gran equip que només ha perdut dos partits en aquest grup "C" de la preferent valenciana i que ve de guanyar dos encontres complicadíssims davant Moixent a domicili (70-72) trencant així la seua imbatibilitat a casa i davant el Misana Alberic a València (75-72).

El nostre base, el montesí Sergio Caurin, ens ha fet la prèvia del partit:

Importantissim partit el que juguem este dissabte a les 18:30 en Genovés. Rebem la visita del líder, el STOCK MARCA CBCA (COLEGIO ALEMAN). A més, s’enfrontem les millors ratxes de la Preferent Grup C (7 per als colegials i 8 per a nosaltres). Este partit, amb el permís del Moixent que porta un partit menys, medirà al primer i segon classificat.

 

El partit de la primera volta va estar marcat per coses anormals en la categoria (pista exterior, balons de goma, sense marcador visible,…) i finalment vam concedir una pròrroga i una derrota en un partit que teníem pràcticament guanyat. Esta setmana amb el recolçament del nostre públic i a la nostra canxa esperem que el partit siga completament diferent.

 

El STOCK MARCA CBCA es un equip amb veterania i juventut, i bon ofici, de fet ha sigut capaç de vencer al Moixent als 2 enfrontaments. No obstant, l’estat actual del CB Genoves és molt positiu i tot el que ix a la pista no fa altra cosa que sumar, s’estan recuperant efectius i el joc que es va desplegant comença a “carburar” poc a poc.

 
Esperem aconseguir una nova victoria i apretar, molt més si cap, la part alta de la taula.
 
1, 2, 3…. GENOVÉS!!!


---Pàgina CB Genovés Preferent---
 

---Què va passar a la primera volta?---


Autor: Sergio Caurin
Foto: Edu Soler Boluda
Edició: basquetgenoves.com
Comentaris
Comentaris
Captcha