Antonio ens conta la dotzena victòria consecutiva del Sénior.

La vesprada perfecta: Genovés Preferent 73 - 48 Misana Alberic

Abans d'explicar què és el que als meus ulls va passar en l'últim partit, no vull deixar passar l'oportunitat d'agrair i posar en valor el comportament de l'afició d'Alberic, que va visitar Genovés el passat diumenge. Van animar al seu equip durant tot el partit, sense importar el resultat i sense que se'ls escoltés una mala paraula o un gest de menyspreu cap a ningun dels jugadors o àrbitres, així dóna gust jugar.

Entrant ja en matèria, amb un gran ambient i moltes ganes per part de tots els protagonistes, es va iniciar un dels partits més importants de l'any a Genovés contra un rival directe a la part alta de la classificació.

    Els locals es presentaven amb la baixa de Babyface, per haver disputat el Torneig Nacional unes hores abans del partit i amb Antonio tocat en el seu turmell esquerre.

    El partit va arrencar amb un magistral Ube. "The bus driver" va dominar a tots els bases rivals i va fer el que va voler i quan va voler. L'ajuda de Diego, un inspirat Kaurin i un sòlid Serrano, va portar als de casa a endossar un parcial de 20 a 6 al primer quart, que presagiava una vesprada tranquil·la tot i la intensitat que des de la grada i la pista mostraven els d'Alberic.

    Amb l'entrada de la segona unitat i excepte Herència, l'equip va caure en una sequera ofensiva que va apretar les diferències, augmentant més la tensió quan "Balboa" va haver de retirar-se producte de l'acumulació de faltes i d'una tècnica que va permetre als visitants apropar-se fins als 8 punts i començar a creure en la remuntada.

    Si alguna cosa caracteritza a aquest equip és la solidesa en defensa. És cert que al Genovés li costa anotar, però és l'únic equip que encara no ha rebut 1000 punts a aquestes alçades de temporada, el que dóna una mitjana en els últims 12 partits que no arriba als 45 punts i això es va encomanar, mantenint una diferència que rondava els 10 punts que portaven al descans amb un Alberic, tocat, però viu.

    A la segona part més del mateix, Ube seguia amb el seu recital i l'Alberic posava tensió i voluntat encara que poc encert.

    Les defenses alternatives ofegaven l'atac visitant, que es mantenia en el partit més pels errors locals. Malgrat que el partit discorria amb normalitat, els nervis afloraven en forma de faltes i els de Genovés rebien continuament  un seguit de faltes tècniques que donaven oxigen als visitants que van arribar a acostar-se fins als 7 punts en el penúltim quart, però que no van poder resistir l'empenta local sucumbint per una diferència que al meu entendre va resultar excessiva, vist el partit.

    Acabat el xoc, vam poder saber que tots els equips que ens acompanyen a la part alta havien perdut, el que ens deixava en solitari al capdavant de la classificació. Queden sis finals i no hi ha res decidit, però la bona notícia és que ara depenem de nosaltres mateixos.

    La setmana pròxima jugarem davant d'un renascut Alcoi. A la primera volta va resultar un partit relativament senzill, però l'equip s'ha vist reforçat i estem segurs que jugar contra el líder, els va a donar la motivació extra que ens dificultarà amb tota seguretat el obtindre un bon resultat.


Vorem que passa.
 

Com ja sabeu, l'entrenador del rival del passat diumenge, és Rafa Martínez, qui va ser entrenador del nostre Sénior Zonal les passades temporades. Volíem saber també com va vore el partit Rafa i això és el que ens ha contat:
 

Respecte al partit dir que la mala eixida en el primer quart del meu equip junt amb el gran encert del CB Genovés va marcar el signe del partit. I malgrat que els meus jugadors no es van rendir en cap moment, sempre van estar per darrere d'un gran CB Genovés, dirigit magistralment pel seu jugador referència Carlos Serrano.

Felicite al CB Genovés no sols per la victoria sinó tambè per la extraordinària raxa de dotze victòries consecutives que li donen el lideratge en solitari.

 

--- Cròniques del CB Genovés Sènior Preferent

--- Classificació de l'equip


Autor: Antonio Castillo
Col·laboració: Rafa Martínez
Fotos: Joan Moscardó
Edició: basquetgenoves.com
Comentaris
Comentaris
Captcha