Segon any consecutiu en el que podem gaudir d'un equip de minibàsquet femení al nostre club .

Les xiques de l'Aleví Femení María Pina continuen la seua evolució

Categories: Alevins Etiquetas: Quique Orts, Resum - Crònica
Acaba la primera volta d'aquesta primera fase (Nivell 2) amb un balanç de 2-2 i és hora de veure com ha anat. Els rivals han sigut Picanya, Benifaió, Manises i Almussafes. El tècnic Quique Orts ens comenta com ha vist aquest inici de competició:

"Segon any consecutiu en el que podem gaudir d'un equip de minibàsquet femení al nostre club. Tot i algun que altre problema per a la confecció de l'equip al principi de temporada, degut a alguna que altra baixa de jugadores, s'ha pogut seguir endavant amb aquest bonic projecte i continuar amb l'evolució de les nostres xiques. Una evolució que a més a més podem dir que està sent més que positiva.

Si l'inici de la temporada passada va ser un poc dur per l'equip, ja que li era impossible poder competir contra qualsevol equip al que s'enfrontara, ja que era un equip format pràcticament per jugadores de primer any i que acabaven d'iniciar-se en el basquet.

 

Aquest any , amb un any d'experiencia en el nostre esport i amb un físic més igualat amb els altres equips, les nostres xiques han fet un pas endavant i l'equip a competit a tots i cada un dels partits i fins i tot ha tingut molts moments de molt bon joc.

En resum , gran inici de temporada i sobretot gran milloria de totes i cada una de les jugadores de l'aleví femení María Pina tot degut a la gran l'il·lusió, treball i les moltes ganes d'aprendre d'aquest gran grup de xiques".

Autor i foto: Quique Orts
Comentaris
Comentaris
Captcha