L'entrenador analitza la 1ª Fase i dóna pistes de la segona

L'infantil Roig jugarà el campionat de Preferent

Categories: Infantils Etiquetas: Quique Orts, Resum - Crònica
Acaba la primera fase de la temporada en la que l'equip ha estat enquadrat al grup F del nivell 2, jugant contra els equips: UPB Gandia , NB Alzira blau , CB Sueca A , EE Ondara , CB Terralfàs B , quedant classificat a la segona posició del grup amb balanç de 6 victories i 4 derrotes.
 

Aquesta segona posició ens donarà l'oportunitat de competir a la lliga de preferent , que estarà formada pe'ls equips classificats a la 1ª i 2ª posició dels altres grups de nivell 2 i els dos últims classificats dels grups de nivell 1.

 
Tot i açò l'equip ha sigut un poc irregular, ha tingut fases de bons moments de joc, com la primera part contra Gandia a casa, el partit a Ondara o el partit a Alzira on tot i les baixes i la superioritat física dels Alzirenys l'equip va saber traure el partit endavant .

Però al mateix temps ha tingut moments o partits en els que el joc de l'equip no ha sigut tant bò com als patits abans esmentats i açò és el que ha de millorar l'equip si vol arribar a competir contra els equips, tant forts, que s'han jugar a aquesta segona fase de la temporada.

 

L'equip, encara que molt poc a poc va assimilant els conceptes de joc, nous per alguns jugadors, tant ofensius com defensius, que s'estan introduint, però encara esta molt lluny del nivell de joc al que volem que arribe aquest equip .


En resum, una bona i positiva primera part de la temporada, però que a partir d'ara s'ha de treballar de valent ja no per a guanyar partits, sinó per a poder arribar a competir a cada partit en aquesta lliga de preferent.

Autor: Quique Orts
Foto: CBG
Comentaris
Comentaris
Captcha