La recaptació serà destinada a Aspromivise

Maria Pina cel·lebrarà un nou 3x3 benèfic al Genovés

Maria Pina tornarà a ser protagonista al Genovés junt al Club Bàsquet Genovés i APROMIVISE. No podia ser d’una altra manera, venint d’una persona com Maria Pina, en una finalitat benéfica, sempre tenint com objectiu altres col•lectius, en aquest cas les persones amb diversitat personal.

En aquest cas, es tracta d’un campionat 3x3, que torna al Genovés després d’una edició, la passada celebrada a Sedaví, també amb una finalitat benèfica. El 3x3 es centrarà en una competició separada en dos dies, un d’ells destinat a xiquetes i xiquets en categoria de minibàsquet i un segon dia per als que ja són infantils, cadets o júniors. Un acte que, com en totes les edicions anteriors comptarà amb regals que es repartiran al llarg del matí.

 

Segons Maria Pina “és una activitat oberta a tots els xiquets i xiquetes que estimen aquest esport i que vullguen passar un matí amb altres amics. Per a mi es la major recompensa que podia tindre el treball diari, és algo molt emocionant”.


Aquest any, els dies que es disputarà el 3x3 seran el 27 per als xiquets i xiquetes nascuts entre els anys 2005 i 2010 i el dia 28 per als nascuts entre els anys 2004 i 1998. Matí d’esport, de companyerisme i de soilidaritat el que es viurà al Genovés durant les vacances escolars de Nadal, i tot al costat d’una jugadora com Maria Pina, jugadora internacional i una de les referents del bàsquet nacional. “Al menys per al nostre club. Maria representa una forma de ser jugador/a de bàsquet. El jugador de bàsquet no tan sols s’ha de dedicar a la vessant esportiva, altres aspectes de la persona també són molt importants per arribar lluny i ser considerat un mirall per als més menuts. I Maria, per a nosaltres com a club compleix tots eixos aspectes. El seu caràcter, la seua entrega, el seu carisma, però sobretot, el tipus de persona que és la fan molt volguda. Tal i com defensem sempre en una de les frases que utilitzem del professor J.A. Del Rio, de segur que en el futur direm que estem orgullosos de conéixer a Maria Pina”.
 

La inscripció és de 5 euros per xiqueta o xiquet que participe i que aniran destinats íntegrament a ASPROMIVISE, associació amb la qual té un vincle especial després de participar en vàries activitats organitzades per aquest col•lectiu. El caràcter inclusió i el fet de sempre intentar mostrar les capacitats de tots i cadascú de les persones que participen en competicions com aquestes és un fet important per intentar millorar la nostra societat

Per a poder apuntar-se es poden consultar les bases en www.mariapina.es

Un acte més que acompanya al C.B. Genovés, ASPROMIVISE i aquesta vegada de la mà de Maria Pina. Un luxe per al club i per al poble del Genovés que al voltant del bàsquet i d’una de les millors jugadores i persona que ha donat el bàsquet nacional tornarà a reunir a un gran nombre de menuts jugant a aquest esport, aquesta vegada amb una finalitat benèfica.

Autor: basquetgenoves.com
Foto: mariapina.es

Comentaris
Comentaris
Captcha