#MisteletaTeam

Categories: Bloc de Miquel
Aquest dissabte passat, els meus nens van viure una de les experiències més injustes que un jugador de bàsquet pot viure: l'equip va perdre d'1 punt per culpa d'una cistella anotada a l'últim segon d'un dels quarts que no van comptar a l'acta. El més greu va ser que a l'últim segon del partit, un dels meus nens va clavar un triple (aquest sí que el van comptar) que hagués suposat la victòria de +1 per a nosaltres, però al no comptar la cistella que he comentat abans, va quedar un resultat final de 54-55 per a l'equip rival. De res van servir les nostres protestes.
Les cares dels nens a l'enterar-se de la no-victòria ja se les podeu imaginar: llàgrimes i més llàgrimes però, sobretot, les cares de desolació. Com expliques a xiquets d'11 anys que aquella injustícia ens ha de servir per fer-nos més forts? Com els dius que tot i haver guanyat per punts, al calendari va a aparéixer que ens hem quedat en 54 punts? Com els fas entendre que ens quedem sense possibilitats de guanyar la lliga d'aquesta manera? 
Hui hem fet tots junts reflexió i per sort som un equip unit que va en una única direcció. 
Aquesta experiència em va recordar els meus temps amb el MisteletaTeam (l'Àlex. Jordi, Pablo, Parreta, Gullem, Marc, Raulet, Xavi, Quique...). També vam viure moments durs. Qui de nosaltres no recorda la derrota de 3 a casa contra tot un Alginet d'autonòmica o el quedar-nos a 4 punts de passar de fase contra el NBX (ambdós casos amb David com a entrenador)? A cas no ho vam passar mal amb les dues derrotes de la temporada passada que ensvan fer pensar en no tenir opcions la títol? Així podriem contar moltes altres males experiències, però SEMPRE vam demostrar ser un equip, i tot i que, alguns ja no estem ahi, tots vosaltres seguiu sent un equip, no ho oblideu. Per molt que la situació no siga la millor, per molt que la temporada se'ns estiga fent massa llarga, l'equip, el #MisteletaTeam, ha d'estar unit. Sols vos queden dos partits com a júniors, la millor etapa del club, gaudiu-los. 
El bàsquet, el nostre bàsquet, sols té un objectiu: fer de companys, amics. L'objectiu ja està complert!
Comentaris
Comentaris
Captcha