Tercer partit i tercer desplaçament en aquesta segona fase ,aquesta volta l'equip viajara fins a Muro d'Alcoi i on esperem que l'equip seguisca amb el  bon treball fet a la segona part de l'útim partit jugat .

Muro Infantil 23 - 39 C.B.G. Infantil Roig

Categories: Infantils
RESUM :
Mala dinàmica en l'ha que ha entrat l'equip a aquesta fase de la temporada . Tot i portar-se la victoria al partit de Muro d'Alcoi , l'equip torna a fer un dolent partit . Repetint les errades de la primera part del passat partit  De nou moltes errades en les passades , males decisions en l'atac 5x5 a causa de la precipitació , excesiu bot de baló i a més a més , infinitat errades en les entrades a cistella .
L'únic i que és el que salva a l'equip , no més vint-i-tres punts en contra en tot el partit , es la defensa , bastant intensos durant tot el partit i en la que poc a poc és van assimilant els nous conceptes treballats als entrenaments .
En definitiva , molt que millorar , sobretot en atac si volem seguir competint a aquesta segona fase de la lliga .


PRÈVIA :
Tercer partit i tercer desplaçament en aquesta segona fase ,aquesta volta l'equip viajara fins a Muro d'Alcoi i on esperem que l'equip seguisca amb el  bon treball fet a la segona part de l'útim partit jugat.

Autor: Quique Orts.
Foto arxiu: Jose Vicente Pastor

 
Comentaris
Comentaris
Captcha