No vos pergau el sempre interessant article d'Antonio, qui ens resumeix el partit

Nostàlgia: CBG 56 - CB Iris Contestano 38

Nou resum del partit de la segona jornada del Sènior Preferent que va rebre dissabte passat al Iris Contestano. No vos pergau la manera especial que té Antonio d'analitzar el partit:

"La tardor ha arribat i la fulla caduca va caient lànguidament sobre la terra mullada per la pluja.

 

És el moment de recordar vells temps i de reviure experiències passades, i per això, aquesta vesprada hem pogut gaudir a Genovés, d'un partit jugat amb regles dels anys 80.


En aquella gloriosa època, podies defensar els talls amb les mans, espentar i carregar en els bloquejos, ficar el cos a deshora i fer perles similars sense que fossen objecte de sanció.

Tot això va produir edificants tanganes, que els més vells del lloc recordem, i que van produir canvis al reglament, fins convertir-lo en l'actual ... tot i que aquest hui no tocava.

Amb aquestes pautes, es va iniciar el partit en el qual el Genovés, va respondre a la defensa dels vuitanta de l'Iris, amb un desplegament físic impressionant en la seva línia exterior, i amb un Carlos Serrano devastador a la zona, que li donava els primers avantatges al final del primer quart (+7).

Amb la segona unitat a la pista, les operacions quedaven a càrrec d'Herència, que donava sentit a un joc, bastant encallat pel reglament que s'estava aplicant.

 

Ube, David, Pep i Xavi seguien apretant en primera línia i Diego apareixia per tot els llocs, el que va portar al fet que la diferència s'ampliés lentament, fins a arribar a + 20 al final del tercer període, en el qual Kaurin, tancà el partit amb dos triples contra el tauler, que van convertir l'últim quart en un mer tràmit.


Al final, gràcies al sentit comú dels jugadors, i a un marcador ampli per a l'equip local, el partit ha pogut concloure sense més incidències que alguns blaus i esgarrapades sense importància, tot i que per desgràcia, hem perdut a Pep per lessió, que és l'única notícia negativa, d'aquesta plàcida i nostàlgica vesprada de tardor.

Abans de concloure, aprofite per felicitar a Sergio Kaurin per la seva pròxima paternitat i aclarir que Carlos Serrano no va fer la dieta Dukan, com assegurava erròniament fa unes setmanes, sinó la Mari Pili, que és molt millor i més sana.

Diumenge que ve juguem al Col·legi Alemany, ni sabem molt de l'equip local, ni sabem quin reglament es va a aplicar. ¿Seran regles FIBA ​​?, seran normes NBA ?, qui sap. Estem a la tardor i a la tardor tot és possible.


Sense dubte una original manera de veure un partit que no passarà a la història per l'espectacle i nivell d'anotació dels dos equips però, una vegada més es demostra que passen moltes altres coses, sobretot en la ment del bo d'Antonio.

Per la seua banda el míster Quique Orts ens comentava al acabar el partit:

 

Hem dominat el partit des del principi i això ha fet que ens relaxàrem, cosa que no ens podem permitir. Confie que millorarem l'atac i guanyarem bastants partits.

 


A més aquesta setmana teníem la sort de comptar amb l'opinió d'un dels millors jugadors de l'Iris Contestano, Juanjo, pivot que ens deia:
 

Va ser un partit davant d'un Genovés que és un dels favorits a guanyar el títol de lliga, marcat per unes fortes defenses que va ser el més destacat del partit, el qual va desequilibrar pel vostre jugador estrella Carles Serrano, que va treure en algunes accions els seus galons i van decantar el partit.Autor: Antonio Castillo
Foto: arxiu CBG
Comentaris
Comentaris
Captcha